Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedysi nádherná speváčka zmenená na nepoznanie: Toto je fakt ona?!

Alanis Morissette sa z krásnej blondínky pred štyridsiatkou zmenila na sivú myšku. Zobraziť galériu (11)
Alanis Morissette sa z krásnej blondínky pred štyridsiatkou zmenila na sivú myšku. (Zdroj: SITA)

HAVAJ – Jej prirodzená krása akosi vybledla! Keď sa Alanis Morissette (39) po prvý raz dočkala fenomenálneho úspechu na hudobnej scéne, mala len sladkých 17 rokov. Odvtedy si skalných fanúšikov získala nielen kvalitnou tvorbou, ale tiež oku lahodiacim zovňajškom. Krátko pred štyridsiatkou sa však z oslnivej umelkyne stala sivá myš. V súkromí by ste ju s najväčšou pravdepodobnosťou vôbec nespoznali.

Pribúdajúce roky prijíma s gráciou! Zatiaľ čo jej kolegyne z brandže aj po prekročení prahu zrelého veku dbajú na bezchybný imidž mladice, Alanis Morissette svoju pozornosť sústreďuje na niečo celkom iné. Prioritou sa pre ňu už dávnejšie stala rodina, s ktorou strávila vianočné sviatky na Havajských ostrovoch. V bikinách a bez akejkoľvek úpravy megaúspešnú speváčku veľmi nepripomínala.

Známa brunetka sa síce stále môže pochváliť výraznými a peknými črtami tváre, na jej kedysi mimoriadne štíhlu postavu sa však už nalepilo nejaké to kilo navyše. Alanis navyše zvolila väčší vrchný diel plaviek, aby dopriala lepšiu oporu povädnutému poprsiu. Treba však uznať, že hudobníčka bez akýchkoľvek omladzujúcich zákrokov a plastík pôsobí veľmi vyrovnane a šťastne.

Najkrajšie sviatky roka majú pre Alanis o to výnimočnejší punc, že počas nich oslavuje narodeniny (25. decembra) jej jediný synček Ever Imre. „Všetko najlepšie nášmu sladkému anjelskému vtáčatku! Tri ohromné roky s naším pokladom, zbožňujeme ťa... A veselé Vianoce všetkým!“ zaželala hrdá mamička svojim priaznivcom prostredníctvom sociálnej siete. Ako sa teda zdá, po neúspechoch v láske a rokoch boja s poruchami príjmu potravy Alanis konečne našla šťastie aj vnútornú rovnováhu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu