Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fešáka zo Sopranovcov prepustili z väzenia: Hrozí mu pomsta policajtov?!

Lillo Brancato Zobraziť galériu (8)
Lillo Brancato (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Bývalého amerického herca Lilla Brancata, známeho z kriminálnej drámy Príbeh z Bronxu (1993) v réžii Roberta De Nira a seriálu Sopranovci (1999 - 2007), kde v roku 2000 stvárňoval Matta Bevilaquu, v utorok po ôsmich rokoch prepustili z väzenia.

Tridsaťsedemročného rodáka z Bogoty odsúdili v januári 2009 na desať rokov odňatia slobody po tom, ako ho uznali vinným z pokusu o lúpež z roku 2005, pri ktorom zomrel príslušník newyorskej polície Daniel Enchautegui. V čase vynesenia rozsudku však už mal za sebou tri roky väzby, ktoré strávil čakaním na proces. Predčasné prepustenie si vyslúžil dobrým správaním a absolvovaním kurzov. V podmienke bude do konca roka 2018.

Brancata obvinenia z vraždy policajta zbavili, zatiaľ čo jeho spolupáchateľa uznali vinným a odsúdili ho na doživotie bez možnosti prepustenia na podmienku. Brancatovo predčasné prepustenie však rozhnevalo príslušníkov newyorskej polície, ktorí sa vo vyhlásení pre médiá vyjadrili, že Brancato je podľa nich vinný z vraždy Daniela Enchauteguiho, i keď ho odsúdili len za pokus o lúpež. "Celá komunita strážcov zákona ho bude sledovať a vo chvíli, keď poruší zákon, zabezpečíme, aby sa vrátil za mreže a odsedel si zvyšok trestu," uviedli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu