Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Paul Walker sa obracia v hrobe: FOTO jeho spáleného tela na predaj!

Desivý záber, ktorý má zachytávať zhorené telo Paula Walkera a Rogera Rodasa krátko po smrti vo vraku auta. Zobraziť galériu (11)
Desivý záber, ktorý má zachytávať zhorené telo Paula Walkera a Rogera Rodasa krátko po smrti vo vraku auta. (Zdroj: liveleak.com)

LOS ANGELES – Chcú sa na ňom priživiť aj po tragickej smrti! Odkedy Paul Walker (†40) následkom desivej autonehody prišiel o život, uplynulo len zopár týždňov. Aj preto sú rany na dušiach rodinných príslušníkov aj skalných fanúšikov stále veľmi čerstvé. To však očividne neprekáža hyenám v ľudskej koži, ktoré stihli zachytiť dramatickú situáciu. Internetom koluje záber, ktorý má zobrazovať obhorené telo herca aj šoféra auta smrti.

Neuveriteľná tragédia! Aj takým prívlastkom by sa dala opísať dopravná nehoda červeného Porsche Carrera GT, pri ktorej Paul Walker na sedadle spolujazdca a jeho obchodný partner Roger Rodas našli začiatkom decembra svoju smrť. Pozostatky hrdinu akčných snímok Rýchlo a zbesilo boli medzičasom podrobené súdnoznaleckému posudku a pochované v rodinnom kruhu. Najnovšie sa však niekto prostredníctvom webu snaží hercovu pamiatku pošpiniť. A to poriadne nechutným spôsobom.

Jeden zo svedkov nešťastného incidentu bol pravdepodobne dosť blízko vraku auta, aby zachytil mŕtve telá oboch cestujúcich. O existencii krutého pohľadu už informovali viaceré portály mapujúce život celebrít – Radar Online či showbizspy.com. Tie sa odvolávajú na výpoveď zdroja magazínu Globe: „Tá fotka je naozaj hrôzostrašná. Zachytáva telá oboch obetí a aby ste si ich nepoplietli, sú odlíšené farebnými obrysmi. Telá sú veľmi obhorené a je jasne vidieť, ako ležali vo vnútri vozidla.“

Či je záber identický, alebo ide len o dômyselnú fotomontáž, zatiaľ s určitosťou nevedno. Pre internetových užívateľov je síce voľne dostupný, no údajne sa našiel niekto, kto sa ho stále pokúša predať. Ako sa teda zdá, ľudí bez chrbtovej kosti a úcty k zosnulým sa aj za veľkou mlákou nájde naozaj dosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu