Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

DiCapriova mladučká exmilenka: Úplne mokrá vystavila nahé prsia!

Toni Garrn v oceáne bez ostychu vystavila presvitajúce prednosti s bradavkami. Zobraziť galériu (7)
Toni Garrn v oceáne bez ostychu vystavila presvitajúce prednosti s bradavkami. (Zdroj: profimedia.sk)

SV. BATOLOMEJ – Ako sexi morská panna! Zatiaľ čo väčšina dám nielen zo sveta šoubiznisu pobehuje po pláži v bikinách, Toni Garrn (21) sa neváha vykúpať len v tenučkom tope. Niet sa tak čo čudovať, že pri takomto zvodnom laškovaní jej premočená látka nedávno odhalila aj intímne partie. Presvitali totiž pod ňou celkom nahé prsia s bradavkami.

Cudnosť odložila bokom! Aj keď Toni Garrn v lete oslávila ešte len 21. narodeniny, už si stihla rozbehnúť závratnú modelingovú kariéru pod krídlami známeho výrobcu spodnej bielizne. Jej sexepíl na móle učaroval aj samotnému Leonardovi DiCapriovi, ktorému plavovláska pár mesiacov zohrievala posteľ. Tento týždeň mu však hrdo poslala odkaz prostredníctvom paparazzov a ukázala mu, za čím môže banovať. Na pláži vychytenej dovolenkovej destinácie bez váhania pretŕčala ženské zbrane.

Toni sa do morských vĺn vrhla v netradičných kúskoch. Tmavomodré plavky mala rozviazané a spustené na úroveň nohavičiek, zatiaľ čo vrchnú časť tela jej zakrýval jednoduchý top bez rukávov z tenkého materiálu. Tomu stačilo, aby prišiel do kontaktu s vodou, a razom odhalil aj to, čo malo ostať skryté. Modelkine prednosti s bradavkami sa však pod mokrou látkou nerysovali nadarmo. Išlo totiž o profesionálne fotenie pikantnejších záberov.

Hoci prominentná dvojica oficiálne svoj vzťah ani rozchod nepotvrdila, v kuloároch sa už dlhšie šepká, že z Leovej strany išlo len o krátku milostnú avantúru. Po tom, čo s nemeckou kráskou strávil romantické leto, sa už stihol zabávať v inej spoločnosti. „Jedna krásna, super-mladá brunetka sa o neho obtierala, objímala ho obomi rukami a dala mu vášnivý francúzsky bozk s jazykom. Pobozkali sa niekoľkokrát,“ prezradil očitý svedok istej divokej párty, ktorá trvala do skorých ranných hodín. Ako sa teda zdá, Leo ostáva verný povesti Casanovu bez úmyslu usadiť sa. Toni však roniť krokodílie slzy rozhodne nemusí, veď na vážny vzťah má ešte času dosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu