Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Odvážna kráska zo seriálu Čarodejnice: Úplne nahá ukázala všetko!

Rose McGowan úplna nahá tancuje pred kamerou a vystavuje na obdiv svoje najintímnejšie partie. Zobraziť galériu (5)
Rose McGowan úplna nahá tancuje pred kamerou a vystavuje na obdiv svoje najintímnejšie partie. (Zdroj: nowness.com)

LOS ANGELES – Odhodila zábrany! Hoci si slovenský divák pamätá Rose McGowan (40) ako sympatickú čarodejnicu z úspešného seriálu, ona rozhodne nepatrí k žiadnym hanblivkám. Nielenže otvorila dvere svojho príbytku filmárom, no navyše sa predviedla v poriadne dráždivom svetle. Priestor pre mužskú fantáziu tentoraz vynechala a oku kamery naservírovala aj tie najintímnejšie partie.

Tá sa veru nezdá! Aj keď od nakrúcania seriálu Čarodejnice uplynulo už 15 rokov, jedna z hlavných protagonistiek sa v Mekke americkej kinematografie nestratila. Za sebou má viacero úspešných projektov, kde viac či menej poodhalila svoje krivky v tvare presýpacích hodín. Skutočne pikantné prekvapenie však prišlo tento týždeň v podobe krátkeho obscénneho videa. Rose McGowan na ňom laškuje úplne nahá so šálom a vystavuje na obdiv svoje telo.

Zachovalá štyridsiatnička na erotických záberoch tancuje v Evinom rúchu pod taktovkou filmárky Marlene Marino. Ako prostredie zvolila interiér vlastnej losangelskej rezidencie spolu s vonkajšou záhradou. Bez jediného kúska oblečenia tak herečka ponúka pohľad na obnažené prsia či rozkrok alebo dokonca holý zadok predierajúci sa vysokou trávou. Zaujímavý je tiež názov krátkeho filmu – Wild Rose. Ten totiž môže znamenať divokú ružu, ale aj prívlastok samotnej hviezdy (Divoká Rose).

Herečka si šteklivú spoluprácu nevie vynachváliť a so svojím výkonom je maximálne spokojná. „Dojalo ma to k slzám. Uvedomila som si, že nemusím byť spútaná pravidlami, ktoré vládnu tu v Los Angeles alebo v Hollywoode. Som to ja, ale nie v umelej verzii,“ cituje jej slová webstránka nowness.com, ktorá zároveň prináša aj vyše trojminútové video v plnom znení. Malo by ísť o akúsi prvú lastovičku. Jej nasledujúca šou sa totiž bude zamýšľať nad otázkou umenia a pornografie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu