Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Preoperovaná dcéra speváčky Cher: V mužskom tele skoro 40 kíl dole!

Chaz Bono po chirurgickej zmene pohlavia trpel obrovskou nadváhou, no podarilo sa mu zhodit desiatky kíl. Zobraziť galériu (12)
Chaz Bono po chirurgickej zmene pohlavia trpel obrovskou nadváhou, no podarilo sa mu zhodit desiatky kíl. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Konečne našla vnútornú rovnováhu? Hoci sa staršia ratolesť speváčky Cher (67) narodila ako dievča, pred zhruba piatimi rokmi odštartovala proces zmeny pohlavia aj mena. Dnes je z pôvodnej Chastity muž menom Chaz Bono (44), ktorý svoj zovňajšok neustále vylepšuje. V boji s výraznou nadváhou už stihol zhodiť desiatky kíl.

Žiari spokojnosťou! Chaz Bono ešte pred niekoľkými rokmi samého seba označoval za lesbičku a neustále tvrdil, že sa v ženskom tele necíti pohodlne. Pochopenia sa spočiatku nedočkal ani zo strany verejnosti, ani od vlastnej matky, ktorá sama podstúpila kvantá plastických operácií a skrášľovacích procedúr. Výsledok? Štyridsiatnik síce dosiahol svoj cieľ a oficiálne sa stal chlapom, no jeho postavu deformovali tukové vankúše. Zaťal preto zuby a dnes podľa okolia vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým.

Asi pred dvomi rokmi Chaz pripomínal nevábneho tučka, ktorý sa občas nedokázal vysúkať spoza volantu svojho štvorkolesového tátoša. Práve v tom čase mu však tvorcovia tanečnej šou Dancing with the Stars ponúkli miestenku medzi súťažiacimi celebritami. Cherin preoperovaný syn tak vďaka pravidelným tréningom schudol prvé prebytočné kilogramy. A tam sa jeho cesta za novým životným štýlom zďaleka neskončila, práve naopak.

Chaz tento týždeň prijal pozvanie do obľúbenej talkšou Extra, kde sa predviedol v tmavom obleku s viditeľne štíhlejšou postavou. „Zhodil som 38,5 kila,“ pochválil sa moderátorke, za čo ho publikum odmenilo búrlivým potleskom. Ako však ďalej priznal, bez pomoci odborníkov by to nezvládol: „Mal som celý tím od špecialistov na výživu až po ľudí, ktorí mi zostavili cvičebný plán. Dokonca mi odstránili nadbytočnú kožu, čo nebola sranda, ale stálo to za to.“ O tom, že s výsledkom jeho premeny je spokojná aj samotná matka, svedčí spoločný záber, ktorý sama zverejnila na Twitteri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu