Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Anjelik Chris Brown: Podľa matky je vo všetkom nevinne, títo za to môžu!

Chris Brown Zobraziť galériu (6)
Chris Brown (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Matka amerického speváka Chrisa Browna si myslí, že za zlé správanie jej syna môžu jeho priatelia. Dvadsaťštyriročný búrlivák naposledy na seba upozornil, keď ho vyhodili z liečebne, kde sa učil zvládať hnev.

Zariadenie musel opustiť po tom, ako hodil kameň práve do auta svojej matky Joyce Hawkins. Súd následne nariadil spevákovi podstúpiť trojmesačné liečenie v súvislosti so zvládaním hnevu. "Môj anjelik so zlomenými krídlami, boh ťa miluje a ja tiež," písala Hawkins na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

Brown pôvodne nastúpil do liečebne po tom, ako ho v októbri zatkli za napadnutie istého Isaaca Adamsa Parkera. Incident sa stal pred hotelom vo Washingtone, keď sa spevák fotil s fanúšičkami. Do záberu sa votrel 20-ročný Parker, čo ho podráždilo. "Nesúhlasím s týmito homosexuálnymi hlúposťami, páči sa mi však box," povedal Brown a zlomil Parkerovi nos. Následne ho spolu s jeho bodygardom Christopherom Hollosym zatkla polícia, oboch však na druhý deň z väzby prepustili bez zaplatenia kaucie a so zákazom priblížiť sa k obeti napadnutia na vzdialenosť 100 yardov (približne 91,5 metra).

Súd totiž rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za útok na speváčku Rihannu z roku 2009. Či došlo k porušeniu podmienky, prešetria špecializované orgány, ktoré následne rozhodnú o jej prípadnom zrušení. V najhoršom prípade hrozia Brownovi štyri roky väzenia. V súvislosti s týmto prípadom mu súd nariadil aj verejnoprospešné práce. 

Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). Na budúci rok by mal vydať nový album X. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E. Okrem hudby a napadnutia bývalej priateľky Rihanny sa zviditeľnil tiež konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu