Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najpikantnejšia šou roka: Na prsiach milióny, „tam dole“ presvitalo všetko!

Candice Swanepoel sa o horúcu atmosféru postarala nielen drahými kameňmi, ale aj poodhalenými intýmnymi partiami. Zobraziť galériu (25)
Candice Swanepoel sa o horúcu atmosféru postarala nielen drahými kameňmi, ale aj poodhalenými intýmnymi partiami. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Najsexi telá v najluxusnejších kúskoch bielizne! Aj tak by sa dala zhrnúť každoročná prehliadka výrobcu Victoria's Secret, ktorá uplynulú noc oslavovala už svoj 69. ročník. Ten zo všetkých dievčat okorenila predovšetkým Candice Swanepoel (25) predvádzajúca podprsenku v hodnote 10 miliónov dolárov. Exkluzívny model však zahŕňal aj nohavičky, ktoré toho medzi nohami príliš neukryli.

Úchvatná atmosféra prešpikovaná sexepílom! Aj takými prívlastkami býva opisovaná výročná módna šou pod taktovkou Victoria's Secret, ktorá združuje tie najvychytenejšie modelky v exkluzívnych kreáciách bielizne. V centre pozornosti sa tentoraz ocitla juhoafrická kráska Candice Swanepoel s kráľovskou podprsenkou Royal Fantasy Bra vykladanou drahými kameňmi. Blondínka si však okrem poprsia musela dobre strážiť aj rozkrok. Skromný materiál totiž ledva prekrýval jej najintímnejšie partie.

Candice Swanepoel
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: SITA)

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Behati Prinsloo, Doutzen Kroes – to sú len niektoré z najzvučnejších mien, ktoré aj tento rok dostali možnosť odprezentovať novú kolekciu. Medzi luxusnými kúskami dominovali tradičné materiály ako čipka a satén, no chýbať nesmeli ani pestrofarebné perá, priehľadný tyl či kožušina. Celá paráda sa pritom musela zaobísť bez ospevovanej Mirandy Kerr, s ktorou vychytená značka rozviazala spoluprácu.

Izabel Goulart
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: SITA)

Spomedzi hudobných hviezd večera najviac vynikala Taylor Swift, ktorá veľkolepú šou odštartovala minišatami s vlečkou inšpirovanými britskou vlajkou. Počas celého programu aj ona predvádzala sexi nohy a vďaka štíhlej figúre medzi modelky dokonale zapadala.

Speváčka Taylor Swift
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: SITA)

O tom, že v rámci prehliadky záleží na každom detaile a manekýnky si toho vytrpia viac než dosť, presvedčila nedávno Behati Prinsloo. Tá poodhalila trpkú pravdu zo zákulisia: „Dievčatá vzadu robia drepy. Je to smiešne, ale naozaj sa to stáva. Aspoň viete, že sa nemusíte stresovať kvôli rukám, lebo budú zakryté. Vždy sa v mysli cítime lepšie, keď vieme, ktorá časť tela bude odhalená.“ Ako dievčatá zvládli tohtoročnú plejádu sexi kostýmov, si pozrite v bohatej galérii aj prostredníctvom videa pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu