Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prekvapenie: Televízia pripravuje seriál How I Met Your Father

Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Josh Radner, Alyson Hannigan, a Jason Segel z Ako som spoznal vašu mamu Zobraziť galériu (5)
Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Josh Radner, Alyson Hannigan, a Jason Segel z Ako som spoznal vašu mamu (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká televízia CBS pripravuje seriál How I Met Your Father (v preklade Ako som spoznala vášho otca, pozn. red). Malo by ísť o spinoff sitcomu Ako som spoznal vašu mamu (2005), ktorý tento rok po deviatich sezónach končí na televíznych obrazovkách.

CBS dúfa, že nový projekt zožne rovnaký úspech ako pôvodný seriál. Príbeh však tentoraz budú prezentovať zo ženského uhla pohľadu. Stredobodom záujmu bude úplne nová skupina priateľov žijúcich v New Yorku, pričom seriál bude zaznamenávať príbeh o tom, ako jedna z nich spoznala svojho budúceho manžela. Aby oba seriály prepojili, postavy z pripravovaného projektu sa pravdepodobne objavia v poslednej časti Ako som spoznal vašu mamu, keď si vyrazia do obľúbeného podniku MacLaren's Pub. Práve toto miesto má vytvoriť most medzi oboma seriálmi. 

Ako informoval portál Deadline, predstavitelia CBS v súčasnosti rokujú o spolupráci s producentom seriálu Ako som spoznal vašu mamu, spoločnosťou 20th Century Fox TV. Na novom projekte už pritom pracujú tvorcovia a výkonní producenti Carter Bays a Craig Thomas, ako aj autorka seriálu Up All Night (2011 - 2012) Emily Spivey. 

Komediálny seriál Ako som spoznal vašu mamu sleduje ako sa Ted (Jason Radnor) zamiloval do matky svojich detí. Tedových spolubývajúcich Marshalla (Jason Segel) a Lilly (Alyson Hannigan) už nebaví jeho osamelosť, a tak sa rozhodnú, že mu pomôžu nájsť si partnerku. Barney (Neil Patrick Harris), ktorý si myslí, že dokáže zbaliť každú ženu, má však na vec odlišný názor.

Ted sa najprv zoznámi s Robin (Cobie Smulders). Verí, že je to tá pravá, no následne sa presvedčí o opaku. Neostáva mu teda nič iné, ako hľadať ďalej. Príbehy, ktoré sa stali predtým než stretol ich mamu, rozpráva starší Ted v budúcnosti svojim deťom. Tieto pasáže sa v seriáli objavujú vždy na začiatku každej časti. V seriáli hosťovalo viacero známych osobností, medzi ktorými boli napríklad Britney Spears, Mike Tyson, Nicole Scherzinger, Katie Holmes alebo Katy Perry. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu