Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Major Majsner z Byl jednou jeden polda skončil na vozíčku: Vážny úraz!

Ladislav Potměšil, ktorý v kultovej trilógii Byl jednou jeden polda stvárnil majora Majsnera, sa nedávno vážne zranil. Zobraziť galériu (4)
Ladislav Potměšil, ktorý v kultovej trilógii Byl jednou jeden polda stvárnil majora Majsnera, sa nedávno vážne zranil.

PRAHA – Českého herca Ladislava Potměšila (68), ktorého si mnohí spájajú najmä s postavou majora Majsnera z kultovej trilógie Byl jednou jeden polda, sužujú zdravotné problémy. Umelec nedávno utrpel bolestivý úraz nohy a skončil na invalidnom vozíčku.

Ladislava Potměšila môžu diváci momentálne vídať najmä v seriáli Cesty domů, ktorý vysiela televízia Prima. V týchto dňoch mu ale scenáristi museli prerobiť všetky scény. Herec mal totiž vážny úraz, kvôli ktorému skončil dočasne na invalidnom vozíku. Na pľac ho vozí sanitka a vo všetkých záberoch ho kamera sníma v sede.

Ako informuje český magazín Šíp, legendárny major Majsner sa zranil pri práci na svojej chate. Odtrhol sa mu stehenný sval a musel okamžite podstúpiť operáciu, pri ktorej mu ho lekári prišili späť. Potměšil má nohu v ortéze a zranenie ho stále dosť bolí. Dúfa však, že o pár mesiacov bude znovu fit.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu