Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Angelina Jolie vracia tvrdý úder milencovi Bradovi: Smrdíš ako...!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (14)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – On žiarli, ona mu vyčíta zanedbanú hygienu! Hoci ešte donedávna vládla vo vzťahu Angeliny Jolie (38) a Brada Pitta (49) hotová idylka, čoraz častejšie sa vyplavujú na verejnosť pikantné problémy. Tým najnovším je svojský zápach hollywoodskeho Casanovu. Tradičné umývanie mydlom totiž zavesil na klinec, čo jeho polovičke absolútne nevonia.

Smerujú k partnerskej kríze? Len nedávno sme vás na Topkách informovali, že Angelina Jolie ako režisérka totálne podľahla čaru japonskej rockovej hviezdy menom Miyavi. Žiarlivý Brad Pitt jej kvôli tomu síce narobil poriadne ostré scény, no vzápätí sa sám ocitol v stredobode dobre mienených útokov. Pri každodennej hygiene tela totiž nijaké sprchové gély či prípravky na báze mydla viac nepoužíva. Pre okolie tak jeho spoločnosť rozhodne nie je voňavým zážitkom, čo mu dáva pocítiť aj samotná partnerka.

„Brad hovorí, že si toho dosť načítal o toxínoch v mydlách, najmä v tých antibakteriálnych a má pocit, že ich používanie spolu s antiperspirantmi je škodlivé pre planétu a zároveň urýchľuje v ľuďoch proces starnutia,“ prezradil zdroj z okolia hollywoodskeho páru. Ten zároveň vysvetlil, čo herec používa ako náhradu penivých emulzií. Malo by ísť o zmes citrónov, vody a jablčného octu, čo prekáža celej famílii.

„Angie sa proti tomu búri a ich deti Brada dokonca začali prezývať smradľavý ocko. Angelina súhlasila, že si z neho budú robiť žarty, len ak nie sú na tom istom kontinente. Bradovi povedala, že smrdí ako pastiersky pes,“ dodal spomínaný zdroj. Ktovie, ako dlho takmer päťdesiatnikovi nové umývacie zvyky vlastne vydržia. Podobnými maniermi je totiž v Hollywoode známa aj milovníčka zdravého životného štýlu Gwyneth Paltrow, od ktorej všetky celebrity bočia. Dôvodom je práve zápach, ktorý sa šíri z jej podpazušia.

Angelina Jolie bola z tejto dvojice vždy tá žiarlivejšia. Ak chcete vedieť, ako vystrájala v minulosti, čítajte na ženskom magazíne FEMINITY.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu