Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herečka zo Slunce, seno, erotika: Dopadla strašne, môže si za to sama!

Herečka Jaroslava Hanušová prišla o nohu. Zobraziť galériu (4)
Herečka Jaroslava Hanušová prišla o nohu.

PRAHA - Všetci sú v šoku! Jaroslava Hanušová (64) je známa z estrády Možno príde aj kúzelník či z filmu Slunce, seno, erotika. S popularitou však prišiel aj neviazaný život, záľuba v alkohole a v cigaretách. Herečka navyše bojovala s cukrovkou, ktorú evidentne ignorovala. Dospelo to tak ďaleko, že v pražskej nemocnici jej po zdravotných komplikáciách museli amputovať nohu.

Osud Jaroslavy Hanušovej nemilo prekvapil jej kolegov. Kedysi excelovala v estráde Možno príde aj kúzelník po boku Jiřího Lábusa, ktorý je doslova zdesený. „Je to hrozné, amputovali jej nohu. Zanedbala cukrovku,” prezradil herec českému denníku Blesk.

Jaruš, ako ju kolegovia a známi volali, sa dostala do pražskej nemocnice už neskoro. Kvôli upchatej stehennej tepne mala nohu už celú čiernu a lekárom sa ju nepodarilo zachrániť. Komplikácie zrejme vznikli kombináciou zanedbanej cukrovky, alkoholu, cigariet a nesprávnej životosprávy.

Z nádejnej hviezdy bola už dlhú dobu doslova troska. Aj keď dostala šancu v seriáloch Život na zámku či Námestíčko, pitie len prerušila, nikdy s ním neprestala. Vďaka tomu sa ocitla aj vo finančnej tiesni. Pred rokom napríklad v kuchárskej šou televízie Prima hosťom servírovala suchý chlieb a zemiaky. Nechýbal však rum...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu