Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poznáme najsexi herečky a hercov: Pozrite sa, kto vedie!

Emma Watson Zobraziť galériu (16)
Emma Watson (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Emma Watson a Benedict Cumberbatch sú podľa prieskumu filmového magazínu Empire najpríťažlivejší spomedzi herečiek a hercov. Dvadsaťtriročná Britka dobyla rebríček, v ktorom hlasovalo celkovo 230-tisíc ľudí.

Na druhom mieste skončila jej americká kolegyňa Scarlett Johansson a tretia priečka patrí ďalšej Američanke, Jennifer Lawrence. Tridsaťsedemročný Benedict Cumberbatch zvíťazil v kategórii Najsexi herec, pričom druhý skončil Tom Hiddleston a tretí Henry Cavill.

Podľa šéfredaktora magazínu Jamesa Dyera výsledky svedčia o tom, že ľudia majú stále radi filmových superhrdinov. "Tento zoznam odzrkadľuje pokračujúcu popularitu filmových superhrdinov, ktorých stvárnili až šiesti herci z prvej desiatky mužov. Päť herečiek z prvej desiatky najsexi žien účinkovalo v snímkach, ktoré nakrútili podľa komiksov," vysvetlil.

Emma Watson je známa predovšetkým ako Hermiona zo série filmov o Harrym Potterovi. Po skončení nakrúcania populárnych čarodejníckych snímok si ostrihala vlasy, pustila sa aj do modelingu a v súčasnosti je považovaná za jednu z najlepšie sa obliekajúcich Britiek. Zahrala si tiež v snímkach Môj týždeň s Marilyn (2011), Charlieho malé tajomstvá (2012) či Bling Ring: Ako VIP-ky (2013).

Benedict Cumberbatch je známy predovšetkým z moderného seriálového spracovania príbehov legendárneho detektíva Sherlocka Holmesa s názvom Sherlock (2010), kde stvárňuje titulnú postavu. Rodák z Londýna si zahral tiež Stephena Hawkinga v televíznom filme Hawking (2004) a diváci ho môžu poznať aj zo snímok Nezlomná vôľa (2006), Pokánie (2007), Third Star (2010), Vojnový kôň (2011) či Jeden musí z kola von (2011). Tento rok sa objavil v akčnom sci-fi Star Trek: Do temnoty, kde stvárnil Johna Harrisona alias Khana.

Zoznam 10 najsexi herečiek:

1. Emma Watson
2. Scarlett Johansson
3. Jennifer Lawrence
4. Kristen Stewart
5. Anne Hathaway
6. Emma Stone
7. Mila Kunis
8. Natalie Portman
9. Angelina Jolie
10. Zoe Saldana

Zoznam 10 najsexi hercov:

1. Benedict Cumberbatch
2. Tom Hiddleston
3. Henry Cavill
4. Ryan Gosling
5. Robert Downey Jr.
6. Chris Hemsworth
7. Robert Pattinson
8. Michael Fassbender
9. Hugh Jackman
10. Bradley Cooper

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.digitalspy.co.uk a z archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu