Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kedysi Casanova, dnes plastiková múmia: Rozpadáva sa mu nos?!

Bruce Jenner na vrchole športovej slávy a v súčasnosti po mnohých plastikách Zobraziť galériu (5)
Bruce Jenner na vrchole športovej slávy a v súčasnosti po mnohých plastikách (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Dopadne ako slávny Michael Jackson? Bruce Jenner (63) síce kedysi patril k vrcholovým športovcom a olympionikom, no dnes sa pretŕča na televíznych obrazovkách ako hlava rodiny Kardashian s vlastnou reality šou. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jeho tvár nepripomínala výkladnú skriňu plastickej chirurgie. Naposledy si to odniesol jeho nos, ktorý je po nedávnej operácii stále zalepený.

Kam až chce zájsť? Reč je o zlatom medailistovi a tvorcovi svetových rekordov, ktorý po skončení úspešnej športovej kariéry prepadol pokušeniu nechať si tvár neustále vylepšovať pod rukami plastických chirurgov. Do veľkej miery za to rozhodne vďačí manželke Kris Jenner, ktorá spolu s dcérami rozbehla reality program Keeping Up with the Kardashians a sama podstúpila viacero zákrokov. Bruce však vďaka svojej posadnutosti už začína pripomínať legendárneho Jacksona, ktorému sa takpovediac rozpadával nos.

Paparazzi nevlastného otca známych Kardashianok zastihli tento týždeň, ako si vykračuje z kaviarne. Bruce sa síce snažil maskovať šiltovkou a slnečnými okuliarmi, no prezradil ho nos ošetrený náplasťami po ďalšej zo série plastických operácii. Pred desaťročiami pritom patril k zvodcom s mužnou postavou, ktorí absolútne žiadne vylepšenia nepotrebujú.

Svojrázni manželia sa nedávno dostali do centra pozornosti v súvislosti s partnerskou krízou. V kuloároch sa totiž povráva, že aj ich oficiálny zväzok sa ocitol v troskách. Tieto fámy ale podnikavá Kris poprela: „Musíte sa na nad to povzniesť, máme dobrý život a nad tými rečami sa smejeme. Sme silní a naša rodina je súdržná už veľmi dlho.“ Je však celkom možné, že tieto slová slúžia skôr ako obrana proti poklesu sledovanosti. Kris totiž len nedávno spustila vlastnú talkšou a rozvod by jej imidž rozhodne nevylepšil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu