Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rapper sa nevie zmestiť do kože: Napadol policajtov, zatkli ho za drogy

Gucci Mane Zobraziť galériu (7)
Gucci Mane (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického rappera Gucciho Manea zatkli za držbu zbrane, marihuany a ohrozovanie príslušníkov polície. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého k tomu došlo po tom, ako jeden z priateľov Gucciho Manea mávnutím privolal policajnú hliadku.

Údajne to urobil pre obavy z rapperovho nepredvídateľného správania. Keď sa policajti priblížili, 33-ročný Gucci Mane im začal nadávať a vyhrážať sa im. Príslušníci polície ho následne zatkli, pričom uňho našli aj malé množstvo marihuany a zbraň. Z obáv o jeho zdravotný stav ho nechali previezť do nemocnice.

Gucci Mane, vlastným menom Radric Davis, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005, keď vydal debutový album Trap House. Nasledovali štúdiovky Hard To Kill (2006), Trap-A-Thon (2007), Back To The Trap House (2007), Murder Was The Case (2009), The State Vs. Radric Davis (2009), The Appeal: Georgia's Most Wanted (2010) a Trap House III (2013). Tento rok plánuje ešte vydať aj deviatu štúdiovku Mr. Guwop. Okrem hudby je však známy aj početnými problémami so zákonom, pre ktoré už niekoľkokrát skončil za mrežami. Naposledy strávill vo väzení šesť mesiacov za vyhodenie ženy z idúceho auta. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu