Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka Avril Lavigne sa opäť vydala: Honosná svadba v prísnom utajení!

Avril Lavigne a Chad Kroeger Zobraziť galériu (5)
Avril Lavigne a Chad Kroeger (Zdroj: SITA)

FRANC. RIVIÉRA – Opäť išla pod čepiec! Aj keď Avril Lavigne (28) už má za sebou jedno stroskotané manželstvo, vstúpiť do podobnej rieky sa odhodlala aj po druhýkrát. Jej srdce a oficiálne „áno“ si získal hudobník Chad Kroeger (38). Dvojica svoj vzťah spečatila počas tajného obradu na juhu Francúzska.

Svoj veľký deň si vychutnali v absolútnom súkromí! Avril Lavigne po roku randenia vstúpila do manželského zväzku so svojím snúbencom Chadom Kroegerom. Zamilovaná dvojica si za miesto sobáša vybrala juhofrancúzske zákutie plné romantiky, pričom sa jej podarilo tento krok pred novinármi dokonale ututlať. Všetko prezradil až včera ráno speváčkin hovorca Mike Heller.

„Som na juhu Francúzska, aby som videl, ako sa moja malá rocková hviezda Avril Lavigne vydáva. Som šťastný, že môžem byť súčasťou tejto výnimočnej oslavy,“ napísal lovec talentov na svoj internetový profil v sieti Twitter. Neskôr pre zvedavcov ešte doplnil, že sa podrobností nedočkajú: „Zo svadby nebudú zaslané žiadne fotky, ale poviem vám, každý je nadšený.“

Samotná plavovláska sa pritom už počas zasnúbenia s frontmanom kapely Nickleback netajila tým, že plánuje veľkolepý sobáš. „Chcem si byť istá, že si tento úžasný čas naozaj užijem. Chcem, aby všetci hostia, ktorí prídu na túto udalosť len raz za život, povedali 'Wow! ' a aby to bolo výnimočné pre každého, nielen pre nás.“

Avril sa s Chadom zasnúbila v auguste minulého roka len mesiac po tom, čo sa spolu intímne zblížili ako pár. Predtým bola vydatá za hudobníka Derycka Whibleyho, no ich zväzok trval iba niečo vyše troch rokov. Nechajme sa prekvapiť, ako dlho jej manželský život bude chutiť tentoraz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu