Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Guľatá Kim Kardashian zúri: Milenec ju podviedol s touto kráskou!

Kanadská modelka Leyla Ghobadi svojou krásou údajne pomotala hlavu raperovi Kanyemu Westovi, ktorý čaká dieťa s Kim Kardashian. Zobraziť galériu (14)
Kanadská modelka Leyla Ghobadi svojou krásou údajne pomotala hlavu raperovi Kanyemu Westovi, ktorý čaká dieťa s Kim Kardashian. (Zdroj: Coleman-Rayner)

LOS ANGELES – Má hlavu v smútku! Odkedy televízna hviezda Kim Kardashian (32) otehotnela, prežíva jedno z najťažších období. Vďaka prvému potomkovi na ceste totiž pribrala desiatky kíl a z mohutného tela v otrasných outfitoch je veľmi nešťastná. Ranu pod pás jej navyše zasadil vlastný partner Kanye West (36). Ten mal údajne pomer s očarujúcou modelkou Leylou Ghobadi (24), ktorá sa o detaily podelila s celým svetom.

Pikantné odhalenie! Keď popularita Kim Kardashian začala s prvým nevydareným manželstvom s dĺžkou 72 dní prudko klesať, podnikavo do vlastnej reality šou obsadila dobrého kamaráta Kanyeho Westa v úlohe milenca. Väčšina fanúšikov tomuto vzťahu síce spočiatku nedôverovala, no akékoľvek pochybnosti mal utíšiť spoločný potomok. A teraz sa ich hollywoodska idylka rúca ako domček z kariet. Do centra pozornosti totiž vstúpila 24-ročná sexica z Kanady, ktorá tvrdí, že s čokoládovým raperom mala pomer už v júli minulého roka.

Leyla Ghobadi sa s Westom zoznámila po jednom z jeho vystúpení a okamžite mu padla do oka. Najskôr ju pozval do zákulisia, potom na kokteil a ich spoločná noc mala pokračovať v rezervovanom hoteli. „Odmietla som, zdalo sa mi to príliš narýchlo,“ bránila sa modelka v rozhovore pre magazín Star. Kanye ju však aj s priateľmi pozval na ďalší koncert a v ten večer malo všetko oveľa hladší priebeh. Hudobník sa totiž nechal počuť, že „jeho vzťah je len pre publicitu, nič vážne“.

 Milenecká dvojica skončila osamote na hotelovej izbe, kde došlo k intímnemu zblíženiu. „Chvíľu sme si niečo vyjasňovali a zrazu sme boli obaja nahí, mali sme sex,“ opísala Leyla svoje milostné dobrodružstvo. Váhu svojich slov si pritom veľmi dobre uvedomuje: „Toto zničí rodinu Kardashian. Je to zlé, veľmi zlé. Je to pre nich ponižujúce. Ale ak by som bola na Kiminom mieste a čakala dieťa, chcela by som to vedieť.“ Tehotná celebrita si však neveru otca svojho dieťaťa zatiaľ nepripúšťa a všetky uvedené tvrdenia poprela. Hlavný aktér sa k celej afére zatiaľ nevyjadril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu