Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sexi výhľad pod sukňu: Krásna speváčka pretŕčala davu nohavičky!

Obdivovaná speváčka Lana Del Rey naservírovala fanúšikom výhľad na svoju spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (7)
Obdivovaná speváčka Lana Del Rey naservírovala fanúšikom výhľad na svoju spodnú bielizeň. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Lístok do prvých radov sa naozaj vyplatil! Hoci Lana Del Rey (26) na svetovej hudobnej scéne nežiari príliš dlho, v krátkom čase si získala srdcia miliónov priaznivcov. A tých na parížskom koncerte cez víkend potešila pikantným bonusom. Neustrážila si totiž minišaty a ukázala, čo nosí pod nimi. Vykukli jej biele nohavičky.

Tomu sa povie dvojitý zážitok! Fanúšikovia Lany Del Rey sa bijú o vstupenky na jej vystúpenia najmä kvôli nie príliš komerčným skladbám a zvláštne sfarbenému hlasu. No len čo sa brunetka začala tešiť väčšej popularite, mnohí nadšenci jej hudby si nemohli nevšimnúť aj fyzickú krásu, ktorej má speváčka na rozdávanie. Nie náhodou sa zaradila medzi najkrajšie ženy sveta. Ako každá diva však už aj ona má na konte šteklivé faux-pas. Na poslednom vystúpení vo francúzskej metropole pustila pohľady z publika aj objektívy fotografov pod krátke šaty.

Lana na javisku zvolila netradičnú kombináciu čipkovanej róby ako pre extravagantnú nevestu a jednoduchých plátenných tenisiek. Kameňom úrazu sa tentoraz stala dĺžka šiat, ktorá síce odhalila jej vyformované nohy, ale aj niečo navyše. V momente, keď sa spevácka hviezda zosunula bližšie k fanúšikom, naservírovala im výhľad pod sukňu a svoju bielu spodnú bielizeň ako na výstave.

Obletovaná ikona svoje skladateľské zručnosti nedávno prepožičala automobilovému guru Jaguar pre 13-minútový film Desire. Sama však priznáva, že si niektorými krokmi nie je celkom istá. „Venovať sa umeniu znamená robiť ťažké rozhodnutia. Verím, že si sami tvoríme životnú cestu a že ak budeme nasledovať svoje vášne, dočkáme sa odmeny,“ vyjadrila sa na margo exkluzívnej spolupráce. Ostáva len dúfať, že zostane verná svojmu imidžu a tomu, čo jej v živote prináša najväčšie potešenie, čiže hudbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu