Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z detskej modelky nádherná herečka: Kto sa skrýva v roztomilom dievčatku?

Ktorá úspešná herecká hviezda vyrástla z tohto šibalského dievčatka? Zobraziť galériu (13)
Ktorá úspešná herecká hviezda vyrástla z tohto šibalského dievčatka? (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Gény stvorené pre šoubiznis nezaprie! Hoci dnes patrí medzi najpôvabnejšie blondínky v Hollywoode, v útlom veku rozbiehala kariéru pred objektívom. Vďačila za to roztomilým črtám tváre, ktoré si všimla aj jej rodina. Uhádnete, ktorá herečka si svojím úsmevom dokázala získať okolie už od kolísky?

Príroda k nej bola naozaj štedrá! Sotva Katherine Heigl prekročila vekovú hranicu deviatich rokov, jej rodinu navštívila teta z New Yorku, ktorá zrejme mala nos na talenty. Rozhodla sa totiž, že malú blondínku odfotografuje a jej zábery so súhlasom rodičov rozošle viacerým modelingovým agentúram. Malá školáčka vďaka tomu už v detstve zarábala úctyhodných 75 dolárov na hodinu za pózovanie pre reklamu v magazíne. Črty úspešnej hviezdy však na nej bolo badať už oveľa skôr. Stačí sa pozrieť na záber z útleho veku, o ktorý sa herečka nedávno podelila.

„Hádajte, kto to je!“ týmito slovami Katherine okomentovala obrázok, ktorý pred pár dňami zverejnila prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. Hádanka pre jej nasledovníkom pritom vonkoncom nebola zložitá. Dievčatko na fotografii má totiž blond vlasy a navlas rovnaký podmanivý úsmev, s akým sa herecká hviezda pýši aj dnes. V bielych šatočkách bez rukávov sa v úlohe objektu fotografa očividne cítila ako ryba vo vode.

Napriek tomu, že Katherine deti miluje, o vlastné sa s manželom Joshom Kelleym pokúšala márne. Po dvoch rokoch oficiálneho zväzku si preto adoptovala dievčatko z Južney Kórey, ku ktorému pred rokom pribudla sestra Adalaide Marie Hope. Adoptívne sestry si na seba vraj rýchlo zvykli a teraz už na seba nedajú dopustiť. „Tieto dievčatá sa navzájom neuveriteľne ľúbia!!! Je úžasné, ako sa Adalaide rozžiari tvár, keď vidí svoju veľkú sestru!“ rozplývala sa známa hollywoodska kráska na Twitteri. Súdiac podľa zverejnených fotografií tak naozaj všetci tvoria šťastnú rodinu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu