Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Speváčka Anastacia má opäť rakovinu: Láme mi to srdce!

Anastacia Zobraziť galériu (4)
Anastacia (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Anastacia musela zrušiť pripravované európske turné, keďže jej po druhý raz diagnostikovali rakovinu prsníka. Séria koncertov sa mala začať 6. apríla, no 44-ročná hviezda namiesto vystupovania podstúpi liečbu.

"Je mi nesmierne ľúto, že sklamem všetkých svojich skvelých fanúšikov, ktorí sa tešili na turné It's A Man's World. Láme mi to srdce," uviedla na svojom konte na Facebooku. Jej jediným cieľom je momentálne úplne sa vyliečiť s podporou rodiny, priateľov a okolia. Bude však pokračovať v práci na novom albume a dúfa, že turné bude môcť absolvovať neskôr.

Anastacia Lyn Newkirk sa narodila 17. septembra 1968 v Chicagu Ako trinásťročnej jej diagnostikovali Crohnovu chorobu, no nevzdala sa a vytrvala v boji za svoj sen. Intenzívne sa venovala tancu a v roku 1999 zaujala nahrávacie spoločnosti, keď sa dostala až do finále talentovej show MTV The Cut. Následne podpísala zmluvu s Daylight Records. Jej debutový album Not That Kind vyšiel v roku 2000.

V Európe zaznamenal rovnako ako singel I'm Outta Love veľký úspech, no v rodných Spojených štátoch amerických sa jej nikdy nepodarilo preraziť. Nasledovali štúdiovky Freak Of Nature (2001), Anastacia (2004), ktorej sa v rebríčkoch mimoriadne darilo, a Heavy Rotation (2008). Iba 157-centimetrová “malá dáma s veľkým hlasom” je známa tým, že sa jej v minulosti podarilo zvíťaziť nad spomínanou rakovinou prsníka.

Diagnostikovali jej ju v januári 2003 počas predoperačných vyšetrení, keď sa z ortopedických dôvodov pripravovala na zmenšenie prsníkov. Po úspešnom vyliečení založila nadáciu The Anastacia Fund zameranú na prevenciu tejto choroby medzi mladými ženami. Vlani vydala album coververzií It's a Man's World. Informácie zverejnila webstránka www.digitalspy.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu