Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Horúca oscarová noc: Pikantné okamihy zaklincoval pád na schodoch!

Oscarovú noc okorenilo zakopnutie ocenenej Jennifer Lawrence aj odhalené prednosti Brandi Glanville. Zobraziť galériu (10)
Oscarovú noc okorenilo zakopnutie ocenenej Jennifer Lawrence aj odhalené prednosti Brandi Glanville. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Sú rozdané! Uplynulá noc sa za veľkou mlákou niesla v znamení pompéznosti a obrovskej radosti z prestížnych cien Akadémie filmových umení a vied. Ani 85. ročník udeľovania Oscarov sa však nezaobišiel bez momentov, na ktoré budú hviezdy ešte dlho spomínať. Pozrite si, pri čom všetkom sa celebrity červenali.

V akých róbach sa predviedli dámy počas slávnostného večera? Kliknite SEM!

Jennifer Lawrence
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)
O nezabudnuteľný trapas sa už opäť postarala herečka Jennifer Lawrence, ktorá si podľa očakávaní odniesla sošku v kategórii. Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe. Pred mesiacom si významné ocenenie preberala v roztrhnutých šatách, tentoraz zápasila so schodmi, na ktorých sa potkla. Aj vďaka takémuto zaváhaniu ju možno smelo zaradiť medzi najväčšie smoliarky Hollywoodu.

Ben Affleck a Jennifer
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Obrovského úspechu sa dočkal Ben Affleck s politickým thrillerom Argo. Na červenom koberci po jeho boku nechýbala očarujúca manželka Jennifer Garner, ktorá zvolila róbu s vlečkou. Tá sa však ocenenému režisérovi neustále plietla popod nohy. Krásna herečka si tak musela strážiť každý svoj pohyb.
Kristen Stewart na udeľovanie
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)
S netradičnými doplnkami medzi kolegov dorazila, či takpovediac dokrivkala hviezda upírskej ságy Kristen Stewart. Pre zranenie si pri chôdzi musela pomáhať barlami, a tak je veľmi pravdepodobné, že si oscarovú noc vonkoncom neužila. Dookola totiž musela vysvetľovať novinárom aj priateľom, čo sa jej vlastne stalo. Údajne si nedávno porezala nohu na skle.
Helena Bonham Carter počas
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)
Značný rozruch tiež vyvolala svojská hviezda Helena Bonham Carter, ktorá siahla po bohato vrstvených šatách z dielne návrhárky Vivienne Westwood. Okrem toho, že nepôsobili dosť slávnostne, mali aj ďalšiu chybičku krásy – boli zrecyklované. Helena ich už raz mala oblečené na Londýnskom filmovom festivale. Tentoraz si navyše nechala vlasy vytvarovať do strapatého účesu, ktorý zanechával dojem vrabčieho hniezda.
Hviezdička reality šou Brandi
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Čerešničkou na torte oscarovej noci sa stala hviezda reality šou Brandi Glanville. Nielenže nikto ani len netušil, odkiaľ vlastne vzala pozvánku, no navyše celú udalosť dehonestovala príliš odvážnym modelom. V šatách vlastnej značky predvádzala prsia ako na výstave, pričom nechýbalo veľa, aby jej z výstrihu naozaj vypadli.

VIDEO: Oscarová Adele: Pozrite si jej prvé vystúpenie po 12 mesiacoch

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu