Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známy spevák po drastickej diéte: Schudol na polovicu a brutálne omladol!

Boy George vďaka prísnej diéte stratil množstvo prebytočných kíl. Zobraziť galériu (7)
Boy George vďaka prísnej diéte stratil množstvo prebytočných kíl. (Zdroj: profimedia.sk, twitter)

LONDÝN – Tomu sa hovorí poriadna zmena! Hoci Boy George (51) dlhé roky patril k statným mužom zavalitej postavy, po päťdesiatke chytil druhý dych a odhodlal sa na radikálny krok. Vrhol sa na odtučňovaciu kúru, ktorej vďačí za celkom nový a nepochybne lepší zovňajšok. Dnes je z neho štíhly a omladnutý fešák.

Zmenený na nepoznanie! Boy George sa síce najväčšieho úspechu na hudobnej scéne dočkal v 80. rokoch, ešte stále však jeho meno v kuloároch znamená zvučný pojem. Spevák je okrem zahmlievania sexuálnej orientácie známy aj svojím výstredným imidžom a búrlivou mladosťou. Vyholený a vypapaný idol je však nateraz minulosťou. Na odovzdávaní cien Theatregoers Choice Awards 2013 šokoval viditeľne štíhlejšou líniou – oblečenie na ňom doslova viselo a v tvári päťdesiatnika rozhodne nepripomínal.

Britský hudobník, ktorý sa narodil s menom George Alan O'Dowd, nielen fanúšikom, ale aj zástupcom médií pripravil ozajstné prekvapenie. Nebyť jeho povestného líčenia, mnohí by ho zrejme ani nespoznali. Nielenže výrazne schudol a z pôvodnej postavy mu zostala sotva polovica, no navyše si nechal narásť fúzy a pôsobil mimoriadne štýlovo. S vylepšeným zovňajškom sa už stihol pochváliť aj na sociálnej sieti Twitter, kde zverejnil fotku krátko pred odchodom na spomínané udeľovanie cien.

Prostredníctvom svojho účtu na webe sa Boy George podelil aj o prísne zásady, vďaka ktorým zhodil prebytočné kilá: „Striedmosť v porciách. Medzi jedlami 5-hodinové medzery. Žiadna káva alebo čaj, len pri jedle. Medzi jedlami voda a šumienky! Žiaden chlieb ani cukor!“ Ako sa zdá, jeho recept na štíhlu líniu zafungoval naozaj skvele a spevák sa plným právom môže tešiť z obrovského úspechu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu