Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dempsey a Makepeaceová po 30 rokoch: Stále spolu a svieži ako zamladi!

Michael Brandon s manželkou Glynis Barber aj po takmer tridsiatich rokoch pôsobia mladistvým dojmom. Zobraziť galériu (3)
Michael Brandon s manželkou Glynis Barber aj po takmer tridsiatich rokoch pôsobia mladistvým dojmom. (Zdroj: www.profimedia.sk)

LONDÝN – Vitálny a harmonický pár! Hoci Michael Brandon (67) a Glynis Barber (57) na televíznych obrazovkách stelesňovali protiklady, v súkromí si ich srdcia našli cestu k sebe. Od nakrúcania ich legendárneho seriálu síce uplynuli už takmer tri desaťročia, no obaja aktéri sa držia vo výbornej forme. Bok po boku tvoria zohratú a mladistvú dvojicu.

Do starého železa ešte rozhodne nepatria! Aj keď Dempsey a Makepeaceová pred kamerami pôsobili ako pes a mačka, mimo pľacu medzi nimi preskočila iskra. Predstaviteľka nebezpečnej blondínky už síce mala za sebou jedno stroskotané manželstvo, pod čepiec však v roku 1989 išla znovu. Tri roky po skončení nakrúcania úspešného kriminálneho seriálu povedala oficiálne „áno“ práve kolegovi Michaelovi. Ich manželský zväzok trvá dodnes a pochádza z neho syn Alexander. Vládne medzi nimi síce desaťročný vekový rozdiel, no obaja už na prvý pohľad dôchodcov rozhodne nepripomínajú.

Obrovskú pozornosť nielen domácich médií si v posledných dňoch vyslúžila práve Glynis, ktorá zavítala na trh s čerstvým inštruktážnym DVD. Už dlhé obdobie totiž praktizuje jogu, vďaka ktorej sa cíti plná energie a prekypuje sviežosťou. Dôkazom môže byť promo fotka, na ktorej plavovláska pózuje s vypnutou pleťou bez vrások a v tureckom sede. Od takmer šesťdesiatničky má aj bez prílišnej retuše či mejkapu na míle ďaleko.

Glynis Barber vďaka joge
Zobraziť galériu (3)

Povestné iskry medzi svojskou dvojicou vyšetrovateľov sa údajne premietli aj do ich súkromia. Podľa Glynisiných slov sa manželia ani po rokoch spolužitia spolu zaručene nenudia. „Občas ma privádza do šialenstva a aj po 25 rokoch zväzku máme stále veľmi búrlivý vzťah. Všetko, čo musí urobiť, je súhlasiť so mnou. Potom by sme nemali žiadne problémy,“ prezradila seriálová policajtka na adresu svojej zákonnej polovičky. Žeby jej elixírom mladosti bolo práve cvičenie a korenistý humor?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu