Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Českého herca Miroslava Donutila vyhlásili za mŕtveho: Vtip či nenávisť?

Nechutný žart na účet Donutila Zobraziť galériu (9)
Nechutný žart na účet Donutila (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Nechutný žart! Inak sa ani nedá nazvať skupina na sociálnej sieti Facebook, ktorá okamžite po uverejnení vyvolala rozruch nielen v Čechách, ale aj na Slovensku.

Podľa nej tragicky zahynul známy český herec Miroslav Donutil (61). Ten je však úplne v poriadku, informuje portál blesk.cz.

Poplašná správa sa však na populárnej sieti "neohriala" dlho a vo večerných hodinách bez stopy zmizla. Išlo zrejme o zásah zo strany administrátorov Facebooku, ktorí pravdepodobne konali na popud  znepokojených Donutilových fanúšikov. Napriek tomu, že stránka zo sociálnej siete zmizla rýchlo, stihla si získať približne 200 fanúšikov.

Nechutný žart na účet
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook)

Tvorca skupiny poskytol verejnosti aj fotografie, na ktorých údajne leží hercovo znetvorené telo. Jeho tvár je na snímke úplne zničená, nedá sa identifikovať. Okrem fotiek skupina obsahovala aj nezmyselné obvinenia či nemiestne vtipy. Administrátor dokonca opísal priebeh nehody a rakúskeho vodiča, ktorý ju mal spôsobiť.

Donutil celú záležitosť berie s nadhľadom. Otázne je, či niekto známemu hercovi ozaj želá smrť, alebo má dotyčný len zváštny zymsel pre humor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu