Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hollywoodska hviezda Anne Hathaway skončila na vrchole kariéry bez práce!

Anne Hathaway Zobraziť galériu (8)
Anne Hathaway (Zdroj: STA)

HOLLYWOOD - Americká herečka Anne Hathaway (30) je v súčasnosti nezamestnaná. Priznala to v rozhovore pred ceremoniálom 19. ročníka Screen Actors Guild Awards, ktorý sa konal 27. januára v Los Angeles.

Hathaway má za sebou účinkovanie v snímke Návrat Temného rytiera (2012) a tiež vo filmovom muzikáli Bedári (2012), za výkon v ktorom získala Zlatý glóbus a nominovali ju na Oscara. "Je celkom vtipné byť na jednej strane na vrchole toho, čo môžete dokázať ako herec, a na druhej strane byť bez práce," povedala kráska pre program Access Hollywood. "Taký je život herca," pokračovala Hathaway.

Charizmatická herečka si mala zahrať v sci-fi Robopocalypse režiséra Stevena Spielberga, no jeho nakrúcanie nedávno filmová spoločnosť DreamWorks odložila na neurčito. Údajne by sa mala predstaviť aj v modernom filmovom spracovaní divadelnej hry Skrotenie čertice slávneho dramatika Williama Shakespeara, no túto informáciu zatiaľ nepotvrdila. Hathaway bude popri čakaní na ďalšie herecké príležitosti oddychovať s manželom Adamom Shulmanom, za ktorého sa vydala v septembri 2012. "V mojom dome budem robiť veľa hostín," dodala herečka.

Anne Hathaway sa v minulosti predstavila napríklad vo filmoch Denník princeznej (2001), Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození (2004), Skrotená hora (2005), Diabol nosí Pradu (2006), Vášeň a cit: Príbeh Jane Austen (2007), Rachel sa vydáva (2008), Dostaňte agenta Smarta (2008), Vojna neviest (2009), Láska a iné závislosti (2010) či Alica v krajine zázrakov (2010). Predvlani účinkovala v romantickej komédii Jeden deň a svoj hlas prepožičala aj do animovaného filmu Rio.

V júli 2012 mala premiéru spomenutá akčná snímka Návrat Temného rytiera, v ktorej si zahrala Catwoman. Momentálne ju fanúšikovia môžu vidieť v muzikáli Bedári. Pre rolu Fantine v tejto snímke si musela ostrihať svoje dlhé vlasy. Na Oscara ju nominovali už za výkon vo filme Rachel sa vydáva, pričom zaň mohla získať aj Zlatý glóbus, na ktorý bola nominovaná aj za úlohu v romantickej dramédii Láska a iné závislosti. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu