Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hollywoodska kráska ako ju nepoznáte: Išla sa prepadnúť od hanby!

Anne Hathaway ako hviezda z červeného koberca (vľavo) a bez mejkapu (vpravo) Zobraziť galériu (10)
Anne Hathaway ako hviezda z červeného koberca (vľavo) a bez mejkapu (vpravo) (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Totálne neupravená! Hoci sa Anne Hathaway (30) kvôli životnej role v snímke Bedári zbavila dlhých kader, na červenom koberci stále patrí k obletovaným kráskam. V súkromí jej však krátke vlasy dokážu narobiť poriadnu šarapatu. Nenalíčená a s infantilným copíkom by najradšej strčila hlavu do piesku.

Zastihli ju v najhoršej chvíli! Anne Hathaway sa v týchto dňoch objavuje na striebornom plátne aj v našich kinách, kde stvárňuje Fantine v legendárnom muzikáli Bedári. Náročná filmová rola jej doteraz vyniesla množstvo ocenení, pričom tú najdôležitejšiu – zlatú sošku Filmovej akadémie – ešte stále môže získať. Niet sa preto čo čudovať, že si tento týždeň dopriala oddych a vyrazila do ulíc bez akejkoľvek úpravy. To však zrejme netušila, že sa jej paparazzi v pätách postarajú o nelichotivé snímky.

Úspešná herecká hviezda si vyšla so svojím relatívne čerstvým manželom na večeru do podniku, ktorý sa špecializuje na vietnamské polievky. Na tvár tentoraz nepoužila ani kvapku mejkapu, a tak do popredia vystupoval jej červený nos. Anne si navyše krátky zostrih upravila tak, že si jeden prameň zviazala gumičkou na vrchu hlavy. V okamihu, keď zbadala fotografov, z pochopiteľných dôvodov odvrátila tvár.

O nelichotivú premenu hollywoodskej krásky sa priamo pred kamerou postarala jej kolegyňa Nicola Sloane. „Ostrihala som Anne vlasy žiletkou. Bolo to krátko predtým, ako sa vydala, nečudo, že si išla vyplakať oči. Nechávala si dorásť vlasy tri roky. Potom som jej ich okmásala a hrozne ju doriadila,“ prezradila na margo osudnej scény. Podľa ohlasov však drastické kroky vrátane radikálnej diéty stáli za to a film sa teší obrovskej popularite.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu