Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Olivia Wilde z Dr. House sa zasnúbila: Dátum svadby neznámy

Olivia Wilde a Jason Sudeikis Zobraziť galériu (10)
Olivia Wilde a Jason Sudeikis (Zdroj: SITA)

USA - Americká herečka Olivia Wilde sa zasnúbila s komikom Jasonom Sudeikisom. Pre agentúru AP to v sobotu potvrdila jej hovorkyňa Joy Fehily. Herec známy zo šou Saturday Night Live ju o ruku požiadal po vianočných sviatkoch. Dátum svadby zatiaľ nie je známy. Pre oboch to bude druhé manželstvo.

Tridsaťsedemročný komik chodí s 28-ročnou herečkou a modelkou od novembra 2011. Olivia Wilde bola osem rokov vydatá za talianskeho dokumentaristu Taoa Ruspoliho, s ktorým sa rozviedla v roku 2011. Sudeikis bol predtým ženatý so scenáristkou Kay Cannon, rozviedli sa v roku 2010.

Olivia Wilde sa preslávila úlohou lesbickej čašníčky v seriáli O.C. California (2003 - 2007). V októbri 2007 sa po prvý raz predstavila ako doktorka Remy "Trinástka" Hadleyová v úspešnom seriáli Dr. House (2004 - 2012). Zahrala si aj vo filmoch Tron: Dedičstvo (2010), Tri dni k slobode (2010), Vymedzený čas (2011), Kovboji a votrelci (2011) či The Words (2012).

Tento rok ju budú môcť fanúšikovia vidieť vo filmoch Rush režiséra Rona Howarda a The Incredible Burt Wonderstone Dona Scardinoa. Na budúci rok bude mať premiéru dráma Third Person, v ktorej sa okrem nej objavia aj Liam Neeson, Mila Kunis, James Franco, Adrien Brody, Casey Affleck a Kim Basinger.

Jasona Sudeikisa môžu diváci okrem Saturday Night Live poznať ako moderátora MTV Movie Awards 2011 či z filmov Lov na exmanželku (2010), Šéfovia na zabitie (2011) alebo Pr(e)dvolebné sľuby (2012). V septembri bude mať v slovenských kinách premiéru snímka We're the Millers, v ktorej sa znova objaví spoločne s Jennifer Aniston.

Informácie pochádzajú z webovej stránky people.com a archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu