Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi americká Misska v bikinách: Oba prsníky pôjdu preč – dobrovoľne!

Allyn Rose má úchvatnú postavičku, no plánuje sa jej vzdať doborvoľným odstránením prsníkov. Zobraziť galériu (5)
Allyn Rose má úchvatnú postavičku, no plánuje sa jej vzdať doborvoľným odstránením prsníkov. (Zdroj: facebook, twitter)

LOS ANGELES – Radikálne rozhodnutie! Je mladá, krásna a svet modelingu jej leží pri nohách. Hoci by mnohé dievčatá za takýto život dali čokoľvek, Allyn Rose (24) sa ho radšej dobrovoľne vzdá. O sexi krivky, ktorými ohuruje na súťažiach krásy, už čoskoro príde na chirurgickom stole. Vydesená z rakoviny plánuje odstránenie oboch prsníkov.

Krutá prevencia! Oslnivá blondínka si k popularite pričuchla už minulý rok, kedy získala korunku krásy a šerpu na domácej pôde – stala sa Miss Maryland 2011. Toto víťazstvo ju automaticky posunulo do Miss Amerika, kde sa umiestnila na ôsmej priečke. Jej zvodná postavička a pôvabné črty tváre však porotu zaujali aj tento rok, vďaka čomu si zasúťaží o titul Miss Amerika 2013. Hneď potom ju čaká desivý zákrok, pre ktorý sa sama rozhodla. Nechá si chirurgicky odstrániť oba prsníky.

Allyn Rose sa pre dvojitú mastektómiu rozhodla kvôli ťažkému osudu, aký postihol jej matku. Tá zomrela na rakovinu prsníka, čo v Misske vyvolalo obrovské obavy. Všetky vyšetrenia sú zatiaľ negatívne, no americká kráska vraj nechce riskovať.

„Prsia neurčujú váš život. Ja uprednostňujem život pred krásou... Nedovolím, aby strach zo straty tejto časti mojej ženskosti zmaril môj život,“ vysvetľuje Allyn svoje rozhodnutie v rozhovore pre magazín People. K operácii by malo dôjsť v júni budúceho roka, prípadne v januári 2014 v závislosti od výsledkov súťaže. Modelka sa obhajuje tým, že jej odvážne rozhodnutie má medicínsky základ: „Môj otec a ja sme sa stretli s chirurgom a s množstvom lekárov. Niektorí z nich sa obávajú, pretože nemám rakovinu prsníka a som mladá, ale ostatní hovoria, že je to veľmi múdry krok – zvlášť pre niekoho s genetickou predispozíciou.“

Či ide o taktiku, ako sa zviditeľniť v súťaži alebo seriózne obavy o vlastné zdravie, už posúďte sami. Isté však je, že Allyn by so svojou závideniahodnou figúrou mohla hviezdiť vo svete modelingu ešte veľmi dlhý čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu