Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hollywoodska rebelka konečne ako diva: Helena, toto ti naozaj sekne!

Helena Bonham Carter cez víkend uchvátila Londýn v dvoch výnimočných outfitoch. Zobraziť galériu (9)
Helena Bonham Carter cez víkend uchvátila Londýn v dvoch výnimočných outfitoch. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Konečne ako oslnivá dáma! Aj keď Helena Bonham Carter (46) svojím talentom inšpiruje režisérov po celom svete, v obliekaní sa uberá svojskou cestou, nad ktorou štylisti len nechápavo krútia hlavami. Uplynulý víkend sa však jej fanúšikovia nestačili čudovať. Anglická herečka ohúrila krásou v exkluzívnych róbach.

Neuveriteľná premena! Keď sa Helena Bonham Carter v minulosti zjavila na červenom koberci, zvyčajne prekvapila kreáciou ako ušitou na mieru postavám, ktoré na plátne stvárňuje. O to prekvapivejšie vyznela jej hviezdna účasť na Londýnskom filmovom festivale. Herečka vystriedala až dve zaujímavé róby, ktoré lichotili jej figúre aj vonkajšej kráse.

Helena zavítala na premiéru svojej novej snímky Great Expectations, ktorou sa uzatváral spomínaný festival. Fotografov očarila v čiernobielych šatách s bohato vrstvenou sukňou a širokými ramienkami vo veľmi sofistikovanom a klasickom štýle. Komplimenty na svoju adresu si však vyslúžila aj pri odovzdávaní cien, kde zaujala saténovým kúskom z dielne Vivienne Westwood. V oboch prípadoch nechala vynikúť svoju postavičku presýpacích hodín, ktorá sa zaobišla bez výrazných šperkov. Tou najväčšou ozdobou sa jej totiž stal kyprejší dekolt.

To, že sa brunetka vo výstrednej garderóbe vydala vlastným smerom, je podľa jej slov len akousi snahou o individualitu. „Myslím, že móda bola unesená módnym priemyslom, ktorý vytvára pravidlá, čo by sme mali nosiť. Podľa mňa sa pre vybočenie zo šablóny svet nezrúti. Niekedy to dopadne dobre a inokedy zle,“ vysvetlila svoj postoj v dávnejšom interview. Podľahnutie trendom jej však počas víkendu mimoriadne svedčalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu