Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lindsay Lohan sa stotožňuje s Elizabeth Taylor

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (5)
Lindsay Lohan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan, ktorá v pripravovanom biografickom filme Liz & Dick stvárňuje Elizabeth Taylor, sa podľa vlastných slov dokáže dokonale vžiť do kože tejto hereckej legendy.

"Som veľká fanúšička Elizabeth Taylor, lebo sa s ňou v mnohých rovinách dokážem stotožniť - tiež žijem pod drobnohľadom spoločnosti a v strese z toho, čo o mne hovoria iní ľudia, či už je to pravda, alebo nie," uviedla v promo videu k filmu. Jej výkon pochválil aj Grant Bowler, ktorý stvárňuje herečkinu lásku Richarda Burtona. "Lindsay je v podstate reinkarnovaná Elizabeth Taylor," vyjadril sa. Snímka bude mať v televízii Lifetime premiéru v novembri.

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonom. V ostatných rokoch porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Jej kariéra sa však opäť rozbieha, diváci ju uvidia v spomenutom televíznom filme Liz & Dick či v komédii Scary Movie 5. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu