Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Na najnovšom albume Chrisa Browna sa objavilo varovanie, že bije ženy!

Chris Brown sa do povedomia dostal aj spomínaným útokom na Rihannu Zobraziť galériu (6)
Chris Brown sa do povedomia dostal aj spomínaným útokom na Rihannu (Zdroj: SITA)

USA - Niekoľko kusov najnovšieho albumu Fortune (2012) amerického r'n'b speváka Chrisa Browna (23) v londýnskych obchodoch HMV zákazníkov prekvapilo nálepkami: "Varovanie - nekupujte si tento album! Tento muž bije ženy."

S najväčšou pravdepodobnosťou ide o narážku na incident februára 2009, keď zaútočil na svoju vtedajšiu priateľku, barbadoskú spevácku hviezdu Rihannu.

Predpokladá sa, že za nálepkami stojí niektorá z organizácií zameraných proti domácemu násiliu.

Chris Brown má na svojom konte päť štúdiových albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a spomínaný Fortune. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look at Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Tento rok získal prestížne hudobné ocenenie Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album (F.A.M.E.).

Chris Brown, ktorý v súčasnosti randí s Karrueche Tran, sa však do povedomia dostal aj spomínaným útokom na Rihannu. Za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí. 

Viac o Chrisovi Brownovi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu