Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hriešny tanec oslávil 25-ťku: Sladká Baby je zmenená na nepoznanie!

Jennifer Grey v snímke Hriešny tanec a dnes - s odstupom 25 rokov Zobraziť galériu (7)
Jennifer Grey v snímke Hriešny tanec a dnes - s odstupom 25 rokov (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Čas je neúprosný! Odkedy bola do kín uvedená legendárna snímka Hriešny tanec, uplynulo už okrúhle štvrťstoročie. Za 25 rokov sa však v súvislosti s hlavnými predstaviteľmi udialo naozaj veľa. Tanečník Patrick Swayze (†57) sa výročia nedožil a jeho partnerka Jennifer Grey (52) starne po svojom – jedna plastika strieda druhú.

Prirodzenosť je pre ňu cudzia! Keď sa Jennifer Grey vo veku 27 rokov zhostila úlohy sladkej a nevinnej Baby, zrejme vôbec netušila, aký dopad to bude mať na jej kariéru. Originálny Hriešny tanec si totiž získal srdcia miliónov divákov a stal sa námetom nespočetného množstva choreografií, zostáv a vystúpení. Napriek tomu, že išlo o nízkorozpočtový projekt, film uspel nad očakávania. Stal sa medzinárodným hitom a samotná plavovláska bola za svoj herecký výkon nominovaná na ocenenie Zlatý glóbus.

Dvadsiate piate výročie úspešnej tanečnej snímky si celebrity pripomenuli tento týždeň v jednom z hollywoodskych kín. Keďže lámač ženských sŕdc Patrick Swayze pred takmer tromi rokmi podľahol zákernej rakovine pankreasu, pozornosť pútala jeho kolegyňa. Tá vo výbere outfitu stavila na ležérnosť a dorazila v jednoduchom sivom tope bez ramienok. Štíhle nohy jej tesne obopínali čierne nohavice s kovovým odleskom.

 Aj keď si Jennifer v zrelom veku udržiava postavičku ako lusk, z jej niekdajších čŕt tváre nezostalo takmer nič. Môžu za to početné plastiky, ktorými si v uplynulých rokoch snažila vylepšiť svoj zovňajšok. Nie všetky však dopadli podľa jej predstáv. Je známe, že nos si nechala upraviť viackrát, nakoľko s ním od samého začiatku nebola spokojná. Ostáva teda dúfať, že herečka v skrášľovacích zákrokoch nájde tú správnu mieru, aby na staré kolená nedopadla ako niektoré odstrašujúce plastikové veteránky.

Zaspomínajte si na kultový Hriešny tanec

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu