Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Táto že má iba 16? Talentovaná Britka spevom prevalcovala porotu!

Ella Henderson
Ella Henderson (Zdroj: YouTube)

LONDÝN – Má zlato v hrdle! A to nie je jediná nádielka talentu, ktorý Ella Henderson do vienka dostala. Hoci má táto britská rodáčka ešte len 16 rokov, spieva a komponuje ako ostrieľaná profesionálka. Na kastingu tak porotcov ohúrila nielen výnimočným hlasom, ale tiež vlastnou skladbou.

Ojedinelý zjav! Aj takéto superlatívy si anglická tínedžerka mohla vypočuť na svoju adresu po tom, čo sa rozhodla skúsiť šťastie v speváckej šou X Factor. Pred štvorčlennú porotu si to namierila s obdivuhodnou hlasovou výbavou a ukážkou vlastnej tvorby. Rozhodla sa zaspievať svoje osobné zbohom starému otcovi, s ktorými strávila veľmi šťastné detstvo s nielen detským mikrofónom v ruke.

Pomalá skladba oslovila najmä ženskú časť poroty – jej najmladšia členka sa bez váhania na znak úcty postavila. Študentke totiž odborníci z brandže nemali čo vytknúť, práve naopak. „Ella, tvoje vystúpenie bolo úplne mimo tohto sveta. Bolo to naozaj niečo výnimočne, veľmi ti za to ďakujeme,“ nešetril chválou ani obávaný kat a miláčik dievčenského publika Gary Barlow.

Ella si už plnými dúškami vychutnáva mediálnu pozornosť, no chce sa držať pri zemi a zostať sama sebou. „Nenechám X Factor, aby ma zmenil na príšeru,“ dušovala sa v rannej šou. Priznala však, že ešte stále ňou lomcujú neopísateľné pocity: „Celé to bolo ohromné a reakcia, ktorú som dostala, bola nečakaná. Stále sa snažím nájsť spôsob, ako ju prijať – všetky tie komplimenty.“ Je viac než isté, že by sa s hľadaním mala poponáhľať. V ďalších kolách budú ovácie na jej adresu zaručene iba pribúdať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu