Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Anne Hathaway z Diabol nosí Pradu: Zrušila svadbu!

Anne Hathaway presunula svadbu s Adamom Shulmanom. Zobraziť galériu (9)
Anne Hathaway presunula svadbu s Adamom Shulmanom.

LOS ANGELES - Ešte sa nevydá! Anne Hathaway, známa z filmov Denník princeznej či Diabol nosí Pradu, mala na tento rok naplánovanú svadbu so svojím partnerom Adamom Shulmanom. Termín však zrušila.

Americká herečka Anne Hathaway posunula svadbu s Adamom Shulmanom na rok 2013. Dvojica je zasnúbená od novembra 2011 a pôvodne plánovala sobáš na tento rok. Pracovné povinnosti vyťaženej herečky však spôsobili, že na svoj veľký deň musí ešte čakať.

Pre magazín Us Weekly to potvrdil zdroj blízky herečke. "Adam tomu úplne rozumie a tiež zatiaľ pracuje na svojich veciach. Teraz sú nerozluční. A páči sa im fakt, že sú zasnúbení," prezradil zdroj. Dvadsaťdeväťročná Hathaway nedávno prezradila, že sa už nevie dočkať, keď si s partnerom založí rodinu. Kariéry sa však vzdať nechce a dúfa, že sa jej podarí nájsť rovnováhu medzi pracovným a rodinným životom.

Anne Hathaway sa v minulosti predstavila napríklad vo filmoch Denník princeznej (2001), Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození (2004), Skrotená hora (2005), Diabol nosí Pradu (2006), Vášeň a cit: Príbeh Jane Austen (2007), Rachel Getting Married (2008), Dostaňte agenta Smarta (2008), Vojna neviest (2009), Láska a iné závislosti (2010) či Alica v krajine zázrakov (2010). Vlani účinkovala v romantickej komédii Jeden deň a svoj hlas prepožičala aj do animovaného filmu Rio. Nedávno mala premiéru akčná snímka Návrat Temného rytiera, v ktorej si zahrala Catwoman. Najbližšie ju fanúšikovia a fanúšičky uvidia v muzikáli Bedári, pre rolu v ktorom si musela ostrihať vlasy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu