Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Britská sexbomba vytasila zvodné tvary: Takto vyzerá ženské telo snov!

Sexica Kelly Brook je vo svojom najnovšom filme stelesnením pánskych fantázií. Zobraziť galériu (7)
Sexica Kelly Brook je vo svojom najnovšom filme stelesnením pánskych fantázií. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN – Jej krivky dostanú do varu každého! Hoci Kelly Brook (32) nikdy nepatrila k vychudnutým modelkám, jej sporo odeté telo v tvare presýpacích hodín sa vo svete zaraďuje k tým najžiadanejším. Pozrite, ako dokáže zapracovať mužská fantázia, keď sa britská prsaňa zjaví vo dverách. Erotické dusno by sa dalo krájať.

Je sexsymbolom na pravom mieste! Kelly Brook sa vďaka krivkám venuše stala tvárou úctyhodného počtu reklamných kampaní na spodnú bielizeň. Ako jedna z najatraktívnejších britských rodáčok však nedávno dostala príležitosť blysnúť sa aj pred kamerami. Samu seba tak najnovšie stvárňuje v pikantnej komédii Keith Lemon: The Film. Hercovi z názvu snímky nebolo veľa treba a zo sexi dámskej spoločnosti na pľaci vyťažil maximum.

Jedna zo scén zachytáva brunetku, ako vchádza do chodby nahodená v obopnutých šatách, ktoré dokonale zvýrazňujú jej prirodzenú ženskosť. Obďaleč stojí Keith Lemon, ktorý si ju okamžite predstaví ako polonahú sexbombu v čiernej súpravičke s podväzkami. Dokonca sa odváži Kelly osloviť a priblížiť jej svoje sny z predchádzajúcej noci. Tie však známu krásku pobúria, a preto odchádza s jedinou odpoveďou: „To je nechutné!“

O obdarenej manekýnke je známe, že si na tanieri takmer nič neodopiera. Aké je teda tajomstvo jej závideniahodnej figúry? „Nikdy by som z jedálneho lístka nemohla vylúčiť skupinu jedál, akou sú mliečne výrobky, to sa nedá stále dodržiavať. Potrebujete zdravý vzťah k celému životnému štýlu. Snažím sa cvičiť párkrát do týždňa, ak mám čas,“ prezradila Kelly svoj recept v rozhovore pre magazín Look. V jej prípade však značnú rolu zrejme zohráva aj slušná genetická výbava.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu