Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kevin zo Sám doma je bledá a vycivená troska: Povracal sa na chodníku!

Macaulay Culkin bojoval so žalúdočnou nevoľnosťou. Zobraziť galériu (7)
Macaulay Culkin bojoval so žalúdočnou nevoľnosťou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Neudrží jedlo v žalúdku! Len pred pár dňami Macaulay Culkin (31) poprel informácie, že sa kvôli drogovej závislosti ocitol na samom dne. Vyvrátiť ich sa mu však nedarí tak, ako by si možno predstavoval. Len čo sa objavil na verejnosti, pripravil paparazzom nechutné divadlo. Uľavil si do kríkov.

Je to s ním čoraz horšie! Macaulay Culkin známy zo snímok Sám doma sa cez víkend podujal na odvážny krok. Rozhodol sa prejsť cez rozum bulváru, podľa ktorého na drogy a lieky na predpis mesačne minie až 6000 dolárov. V snahe stopnúť fámy o svojej ťažkej závislosti zavítal ako prominentný hosť na židovskú svadbu kolegyne Natalie Portman. Oslavu však nezvládol.

Hrdina z detských čias si počas hostiny zrejme doprial viac, ako mu bolo treba. Z auta sa totiž vyrútil bledý ako stena s očividnými žalúdočnými ťažkosťami. Držal sa za brucho a predvádzal grimasy, ktoré prezrádzali prudkú nevoľnosť a napínanie. S protestujúcim trávením sa nakoniec obrátil do kríkov a časť nestrávených zvyškov spolu so slinami vyvracal.

Macaulay si navzdory svojim tvrdeniam stále udržiava zanedbaný imidž, vďaka ktorému už z diaľky pripomína trosku. Pred pár dňami na ňom opäť viseli džínsy a formálnosť outfitu dopĺňalo pokrkvané sako. O tom, že by mal herec urýchlene konať a zahájiť liečbu, vo svojom oficiálnom stanovisku odporúča aj redakcia amerického plátku. Tá nedávno šokovala zistením, že blondiakovi zostáva už len pol roka života.

„The National Enquirer dúfa, že článok z titulnej strany bude pre 31-ročného herca dramatickým a mimoriadne potrebným prebudením. Naša rada pre Macaulay znie, aby vyhľadal profesionálnu pomoc a vyhol sa tak tragickému osudu iných milovaných celebrít, vrátane Whitney Houston, ktorá zomrela tento rok,“ píšu vo svojej reakcii na webovej stránke zástupcovia spomínaného magazínu. Či si však hollywoodska čierna ovca vstúpi do svedomia, je zatiaľ otázne.

Tip: Pozrite si filmy s obľúbenými hercami. Vyhľadajte si ich na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu