Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jennifer Lopez ide na súd: Príčinou je vydieranie!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

MIAMI - Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez žaluje svojho bývalého šoféra za vydieranie. Hakob Manoukian totiž podľa nej požadoval 2,8 milióna dolárov za to, že si nechá pre seba súkromné informácie, ktoré vraj počul pri prevážaní interpretky.

Šofér hviezdu zažaloval ako prvý. Tvrdí totiž, že musel dať výpoveď po tom, ako mu verejne vynadal jej manažér Benny Medina. V protižalobe, ktorú získal portál TMZ.com, Lopez Manoukiana obviňuje z toho, že túžil po moci a chcel ovládať jej celý bezpečnostný tím, aby si mohol nárokovať na väčší plat. Keď mu v tom zabránili, začal sa speváčke vyhrážať medializovaním súkromných informácií, ktoré by ju zosmiešnili v očiach verejnosti. V prípade, že nedostane spomínaných 2,8 milióna dolárov, dokonca chcel jej 'tajomstvá' prezradiť polícii a podľa neho by Lopez hrozilo trestné stíhanie. Štyridsaťtriročná hviezda žiada odškodné 20 miliónov dolárov (v prepočte približne 16,08 milióna eur).

Jennifer Lopez svoj prvý album On the 6 vydala v roku 1999. Nasledujúca štúdiovka J.Lo (2001) obsadila prvú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200 a nahrávky This Is Me... Then (2002) a Rebirth (2005) sa dostali na druhé miesto. Odvtedy nahrala ešte tri štúdiové albumy, pričom ten zatiaľ posledný s názvom Love? uviedla na trh vlani a predstavila trojicu singlov - On the Floor, I'm Into You a Papi. Na konte má desiatky ďalších hitov ako If You Had My Love, Waiting for Tonight, Love Don't Cost a Thing, Ain't It Funny, I'm Real, Jenny from the Block či All I Have.

Lopez si zahrala napríklad v snímkach Jack (1996), Selena (1997), Anakonda (1997), Cela (2000), Svadby podľa Mary (2001), Kráska z Manhattanu (2002), Dosť! (2002), Žiť po svojom (2005), Diabolská svokra (2005) alebo Záložný plán (2010). V slovenských kinách momentálne premietajú snímku Ako porodiť a nezblázniť sa. Hviezda bola v minulosti vydatá za čašníka Ojaniho Noa (1997 - 1998) a tanečníka Crisa Judda (2001 - 2002). V júli 2011 ohlásila koniec sedemročného manželstva s Marcom Anthonym, ktorému v roku 2008 porodila dvojčatá Emme a Maxa. Má za sebou i vzťahy s rapperom Puffom Daddym či hercom Benom Affleckom, s ktorým bola aj zasnúbená, a momentálne chodí s tanečníkom Casperom Smartom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu