Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Českí súrodenci šokujú vo filme: Nahota a posteľné scény!

Viktória a Hynek Čermákovci sú súrodenci. Nakrúcali spolu nahé scény. Zobraziť galériu (11)
Viktória a Hynek Čermákovci sú súrodenci. Nakrúcali spolu nahé scény.

PRAHA - Poriadne netradičné! Už budúcu sobotu bude mať na bratislavskej Magio pláži premiéru nová česká komédia. Film s názvom Svätá štvorka je o dvoch manželských pároch, ktoré sa rozhodnú okoreniť si sexuálny život. A to spoločne. Naplánujú si teda posteľné radovánky vo štvorici. Šokujúcim ťahom od tvorcov je, že do úlohy jednej z dvojíc obsadili súrodencov Hynka a Viktóriu Čermákovcov. Rodinní príslušníci sa pritom nevyhli ani spoločnej nahote.

Neobyčajný sex! Okolo tejto témy sa točí film Svätá štvorica. Hlavnými postavami sú dva manželské páry, ktoré v rámci služobnej cesty mužských polovičiek odcestujú na osamelý karibský ostrov. Tam sa nakoniec rozhodnú oživiť svoj posteľný život.

Vítek a Ondra v podaní Jiřího Langmajera a Hynka Čermáka najprv uvažujú o výmene svojich partneriek. Nakoniec ich myšlienky vyústia do plánovania spoločných erotických radovánok vo štvorici. Je teda jasné, že herci sa pri nakrúcaní nemali šancu vyhnúť nahote.

Vzhľadom na tieto skutočnosti je dosť prekvapivé, že tvorcovia obsadili do úloh manželov Dity a Ondreja súrodencov - hercov Viktóriu a Hynka Čermákovcov. „Neviem, či by som dokázal so skutočnými súrodencami rozohrať vážne myslenú erotickú scénu, ale určitú eróziu manželského milostného života, to áno a s chuťou. Pri tomto sme sa všetci dosť zabávali. Akurát Hynek s Viktorkou potom hovorili, že by to mali utajiť pred rodičmi, aby z toho nemali šok,“ vyjadril sa k pikantným záberom režisér Jan Hřebejk. Ako ďaleko filmári a herci zašli, sa diváci dozvedia 18. 8., na kedy je naplánovaná bratislavská premiéra letnej komédie.

VIDEO: Trailer k filmu Svätá štvorka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu