Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rapper Drake má na leto akčný program: Dokončí strednú školu!

Drake má na konte zatiaľ dva štúdiové albumy Zobraziť galériu (4)
Drake má na konte zatiaľ dva štúdiové albumy (Zdroj: SITA)

TORONTO - Kanadský spevák, rapper a herec Drake (25) sa tento rok pokúsi dokončiť štúdium na strednej škole. Rodák z Toronta, ktorý v tomto meste v nedeľu vystúpi na OVO Feste, to prezradil tamojšiemu denníku New Toronto.

"Strávim leto dokončovaním strednej školy. To je môj hlavný cieľ po OVO Feste. Už mi chýba len jeden kredit, z toho sa veľmi teším," uviedol Drake.

Drake, ktorého občianske meno je Aubrey Graham, má na konte zatiaľ dva štúdiové albumy Thank Me Later (2010) a Take Care (2011). Obe nahrávky sa umiestnili na prvej priečke amerického albumového rebríčka Billboard 200 a tiež sa stali platinovými. Spolupracoval s interpretmi ako Rihanna, Lil Wayne, Young Jeezy, Kanye West, Eminem či Jay-Z. Na konte má deväť nominácií na Grammy, tri JUNO awards či dve Teen Choice Awards.

Objavil sa aj v niekoľkých filmoch, diváci ho mohli vidieť v snímkach Charlie Bartlett (2007) či Breakaway (2011). Momentálne pripravuje ďalšiu štúdiovku. "Bude to veľmi zaujímavý album - aby som bol úprimný, konceptuálne to je pravdepodobne jeden z najvzrušujúcejších projektov, na akých som kedy pracoval. Už len preto, že v mojom živote sa deje toľko nových vecí," vysvetlil pre týždenník Jewish Chronicle. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu