Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z tohto páriku je šoubiznis namäkko: Popliesť hlavu dokáže aj krásna 14-tka!

Nedospievajú prirýchlo? Len 14-ročná Bella Thorne tvorí pár s Tristanom Klierom v rovnakom veku. Zobraziť galériu (3)
Nedospievajú prirýchlo? Len 14-ročná Bella Thorne tvorí pár s Tristanom Klierom v rovnakom veku. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Má našliapnuté na hviezdnu kariéru! Hoci Bella Thorne neoslávila ešte ani 15. narodeniny, v celebritných kruhoch za veľkou mlákou jej meno nie je neznámym pojmom. Vďaka vyspelému imidžu totiž objektívy fotografov priťahuje ako magnet. Najnovšie sa pretŕča ruka v ruke s priateľom.

Nie je na to primladá? Uplynulé roky sa za najsladší tínedžerský párik šoubiznisu považovalo spojenie Justina Biebera a Seleny Gomez. Prvenstvo im však zrejme už čochvíľa vyfúkne len 14-ročná školáčka Bella Thorne. Tá totiž nedávno vyvetrala v spoločnosti priateľa a mladého futbalistu v jednom. Zamilovaná dvojica však pubertiakov rozhodne nepripomínala.

Disney hviezdičke sa podarilo upútať pozornosť už pred týždňom, keď si medzi smotánku vyrazila s výrazným líčením a v odvážnom outfite. Uplynulú nedeľu síce zvolila o niečo nežnejší styling, no i tak pôsobila mimoriadne vyspelo na svoje vek. Tyrkysové šaty s bohato zdobeným korzetom jej aj tentoraz odhaľovali veľkú časť dekoltu a štíhle nohy.

„Ideme pomôcť zachrániť oceány,“ týmito slovami Bella okomentovala fotografiu, na ktorej si zapózovala s partnerom Tristanom Klierom. Ten má síce takisto len 14 rokov, no správanie džentlmena mu nie je cudzie. Pri pristavenej limuzíne svoju tínedžerskú lásku jemne objal okolo pása. Aj z tohto gesta možno dedukovať, že nejde o čerstvú známosť. Hollywoodsky pár spolu randí už niekoľko mesiacov. Ich spoločné zábery sa začali objavovať vo februári tohto roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu