Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bikiny hriešne nízko: Talianskej sexici vykukol takmer celý rozkrok!

Elisabetta Gregoraci dráždila v mori s neposlušnými plavkami v oblasti rozkroku. Zobraziť galériu (3)
Elisabetta Gregoraci dráždila v mori s neposlušnými plavkami v oblasti rozkroku. (Zdroj: profimedia.sk)

SARDÍNIA – Na pláži je s ňou poriadne horúco! O Elisabette Gregoraci (32) je známe, že svoje krivky najčastejšie vystavuje v minimalistických modeloch bikín na luxusnej jachte bohatého manžela. Pri kúpaní v mori však nedávno ukázala viac, ako zrejme mala v pláne. Spodný diel plaviek sa jej zosunul až na úroveň najintímnejšej zóny.

Chýbali milimetre! Pri šantení v morských vlnách sa nejednej celebrite stane, že si vďaka voľnejším kúskom plážovej módy svoju cudnosť neustráži. O túto skúsenosť je bohatšia Elisabetta Gregoraci, ktorej narobili šarapatu plavkové nohavičky. Jej obnažené lono razom zavetrili aj číhajúci paparazzi. Tí oduševnene cvakali fotoaparátmi a nakoniec odišli s pikantným úlovkom.

Talianska modelka a moderátorka si leto užíva viac-menej na domácej pôde. Naposledy svoju závideniahodnú postavičku pretŕčala na pláži ostrova Sardínia. Za oddychom si tentoraz vyrazila v kruhu priateľov, medzi ktorými nechýbal exmanžel Daniely Peštovej Tommaso Buti. Aj tomu sa pri rozhovore s Elisabettou naskytol dráždivý pohľad – neopálená pokožka pod zosunutými plavkami.

Ak by ste si mysleli, že takéto sexi telo má po svojom boku jeden z mladých krásavcov, mýlili by ste sa. Manželom televíznej hviezdy je podnikateľ Flavio Briatore (62), ktorý má 8-ročnú dcéru Leni s nemeckou modelkou Heidi Klum. Na jej výchove sa však nijako nepodieľa a pohľad na život mu zmenil až plod spoločnej lásky so súčasnou polovičkou. „To malé bábätko príde a zmení váš život a zrazu potrebujete rešpektovať svoju ženu aj rodinu,“ nechal sa počuť na margo narodenia syna Natana Falca (2). Okrem miliónov na konte mu tak očividne nechýba ani rodinné šťastie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu