Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šťavnatá podpora olympiády: Anglická sexbomba vytasila bujné vnady!

Holly Peers povzbudzuje domácich olympionikov dráždivými zábermi hore bez. Zobraziť galériu (13)
Holly Peers povzbudzuje domácich olympionikov dráždivými zábermi hore bez. (Zdroj: Nuts)

LONDÝN – Oddaná patriotka! Ošiaľ z práve začínajúcich olympijských hier nenechal chladnou ani britskú glamour modelku Holly Peers (24). Obdarená kráska totiž neváhala a domácich športovcov podporila v národných farbách. Tie však išli pomerne rýchlo dole – pred kamerou radšej ukázala naolejované prsia.

Dráždivá vlastenka! Aj takýmto prívlastkom by sa dala počastovať Holly Peers, ktorá svoje vzrušujúce krivky prepožičala zbrusu novému vydaniu magazínu Nuts. Na jeho stránkach sa objaví tak, ako ju majú jej obdivovatelia najradšej – takmer nahá a hriešne zvodná. Šťavnaté fotenie hore bez však tentoraz malo aj netypickú príchuť národnej hrdosti.

Brunetka najskôr laškovala s kamerou a objektívmi v úsporných bikinách s motívom britskej vlajky. Už zakrátko však vrchný diel v odtieňoch tmavomodrej, bielej a červenej farby odhodila, aby v celej kráse predviedla svoju ženskú pýchu. Ako jedna z mála domácich modeliek pózujúcich na tretej strane bulvárnych plátkov sa môže pochváliť prirodzeným poprsím objemnejších tvarov.

Či sa takéto pikantné povzbudzovanie prejaví na olympijských výsledkoch anglických športovcov, je otázne. Potešenie v exkluzívnom videu časopisu Nuts však našli zaľúbenie tisícky nielen športových nadšencov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu