Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zaoblená Avril Lavigne: Ešte nemá ani 30, no stehná jej špatí celulitída!

Avril Lavigne za 10 rokov svojej kariéry pribrala niekoľko kíl. Zobraziť galériu (11)
Avril Lavigne za 10 rokov svojej kariéry pribrala niekoľko kíl. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS CABOS – Radikálna zmena! Hoci sme Avril Lavigne (27) spoznali ako útle dievčatko s gitarou v ruke a štýlom rockerky, s pribúdajúcimi rokmi sa z nej stáva žena typu „krv a mlieko“. Zopár kíl navyše jej postave síce neublížilo, no speváčka by pohyb zanedbávať nemala. Na stehnách sa jej totiž začína tvoriť pomarančová koža.

Užíva si! Tak ako mnoho ďalších celebrít, aj Avril Lavigne trávi horúce letné dni pri mori, kde načerpáva čerstvé sily. S partiou kamarátok si za oddychom vyrazila do Mexika. Okrem leňošenia na pláži by však mala myslieť aj na aktívny dovolenkový program. Paparazzi ju totiž tento týždeň zachytili s nevábnou celulitídou.

S potápačskými okuliarmi na hlave sa hudobná hviezda rozhodla nazrieť pod hladinu a bližšie spoznať morské dno v blízkosti mexického pobrežia. Pri vyliezaní z vody však okrem plnšej figúry predviedla aj jamkovitú pokožku. Tá zrejme priamo súvisí s tým, že Avril si na tanieri dopraje a svoju hmotnosť si momentálne vôbec nestráži.

Blondínka má za sebou skrachované manželstvo s gitaristom Deryckom Whibleym, s ktorým randila už od svojich 19-ich rokov. Ich cesty sa definitívne rozišli v roku 2010, kedy súd ukončil rozvodové konanie. Je však celkom možné, že Avril v sexuálnej sfére medzičasom zmenila preferencie. Na dovolenke si totiž momentálne vyhadzuje z kopýtka s neznámou kráskou, s ktorou si navzájom prejavuje náklonnosť. Ich objatia nasvedčujú, že to medzi nimi iskrí viac, ako sa na kamarátsku úroveň patrí.

Avril Lavigne v nežnom
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu