Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia vyspelá tínedžerka? Tejto Disney kráske by ste 14 určite netipovali!

Bella Thorne už vo veku 14 rokov pôsobí ako dospelá dáma. Zobraziť galériu (3)
Bella Thorne už vo veku 14 rokov pôsobí ako dospelá dáma. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Dospieva akosi prirýchlo! O osobnostiach šoubiznisu je známe, že svoju kariéru štartujú už v detskom veku. Nie vždy im však takýto odrazový mostík naozaj prospieva. Disney hviezda Bella Thorne ešte neoslávila ani 15 rokov, no na červenom koberci už pôsobí ako dáma. Nechýba jej výrazné líčenie ani odvážny outfit.

Zažiarila! Svet zábavného priemyslu pre deti a tínedžerov sa cez víkend dočkal veľkého sviatku. V nedeľu sa totiž v Mekke americkej kinematografie odovzdávali ceny Teen Choice Awards, vďaka čomu v hollywoodskych kruhoch nechýbali rôzne charitatívne večierky. Na pomoc študentom a deťom v núdzi sa vybrala aj Bella Thorne, ktorá prekvapila vyspelým imidžom.

Plavovláska na spomínanú párty dorazila v krátkych šatách bez ramienok, v ktorých dokonale vynikla jej štíhla postava. Pod rukami vizážistov sa vďaka sýtočervenému rúžu dokonca zmenila na akéhosi detského vampa. Ak by si v závere minulého týždňa vypýtala alkoholický nápoj, s najväčšou pravdepodobnosťou by ho naozaj dostala. Školáčka totiž pôsobila staršie a na svoj vek mimoriadne dospelo. Po boku svojej 18-ročnej sestry Dani by sa pokojne mohla vydávať za jej dvojičku.

Bella momentálne hviezdi ako tanečníčka CeCe Jones v televíznom programe Shake It Up. „Je to komédia o tanci a o dvoch najlepších kamarátkach, ktoré snívajú, že sa stanú profesionálnymi tanečníčkami,“ prezradila na margo nakrúcania herečkina kolegyňa Zendaya Coleman. Bella však spomenula aj bežné situácie zo života: „Je to aj o problémoch s chlapcami, o škole, o rodičoch.“ Hoci sa tínedžerka tancu doteraz príliš nevenovala, skúsenosti si nevie vynachváliť. Otázne ale je, či jej skutočné dospievanie neuteká pomedzi prsty.

Najzvodnejšie outfity tínedžeriek nájdete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu