Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sylvester Stallone uvoľnil kamennú tvár: Syna pochoval smutný a zdrvený

Sylvester Stallone na pohrebe syna Sagea. Zobraziť galériu (11)
Sylvester Stallone na pohrebe syna Sagea. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Bolestná strata! Hoci je Sylvester Stallone (66) známy ako drsňák s takmer nulovou mimikou, včerajší deň ho ako otca nenechal chladným. Naposledy sa totiž rozlúčil so svojím prvorodeným synom Sageom (†36), ktorý zomrel pred týždňom za tragických okolností. Na inokedy kamennej tvári sa hercovi črtal hlboký smútok.

Hollywoodsky veterán Sylvester Stallone sa včera zúčastnil pohrebu svojho najstaršieho syna. Stalo sa tak týždeň po tom, čo bezvládne telo Sagea Stallonea našla domáca v jeho vlastnej vile. Presná príčina smrti zatiaľ stanovená nebola, no s najväčšou pravdepodobnosťou išlo o náhodné predávkovanie. Obaja rodičia však zvažujú aj ďalšie možné scenáre. Zatiaľ čo matka Sasha Czack obviňuje zubára a náročný zákrok v ústnej dutine, otec Sylvester má podozrenie, že jeho potomka zavraždili. Túto alternatívu už preverujú súkromní detektívi, ktorých si herec najal.

Posledná rozlúčka s nádejným filmárom sa konala v losangelskej štvrti Brentwood v úzkom kruhu rodiny a známych. Okrem jeho rodičov nechýbal ani mladší brat Frank, Sylvesterova súčasná manželka Jennifer Flavin, či dlhoročný priateľ a právnik v jednej osobe Marty Singer. Obrad pozostával z bohoslužby v katolíckom kostole. Hneď potom pohrebné vozidlo previezlo truhlu na cintorín Westwood Village Memorial Park Cemetery.

Akčný hrdina sa na pohrebe objavil v čiernom obleku s kravatou a v bielej košeli. Po celý čas mal nasadené tmavé slnečné okuliare. Aj pod nimi však bolo vidieť, že ho nečakané úmrtie najstaršieho syna hlboko zasiahlo.

Sylvester Stallone na pohrebe
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Detaily pohrebu prenikli na verejnosť už uprostred týždňa. „Sage bude pochovaný v sobotu. Pohreb bude privátny len s rodinou a priateľmi. Bude to oslava jeho života,“ citoval svoj zdroj portál RadarOnline.com. Z pochopiteľných dôvodov sa však udalosť niesla vo veľmi smutnom a pochmúrnom duchu, čo bolo možné vyčítať aj z výrazu na Sylvesterovej tvári.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu