Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Štíhla po mame, štýlová po otcovi: Koho 13-ročná dcéra rastie do krásy?

Dcéra prominentných rodičov pôsobí na svoj vek vyspelým dojmom. Zobraziť galériu (10)
Dcéra prominentných rodičov pôsobí na svoj vek vyspelým dojmom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Gény prominentných rodičov nezaprie! Hoci má táto plavovláska ešte len nevinných 13 rokov, krásou začína dobiehať svoju matku a vychytenú modelku v jednom. Inšpirácie však zrejme čerpá aj od hollywoodskeho Casanovu, ktorý je jej otcom. Uhádnete, ktorému páru pred očami vyrastá pôvabná tínedžerka?

O budúcnosť sa báť nemusí! Väčšina ratolestí z celebritných kruhov si svoje miestečko v šoubiznise vydupe už len vďaka zvučnému priezvisku. Dcéra Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis však svoju kariéru poľahky odštartuje aj vlastnými silami. Lily-Rose sa totiž už v 13-ich rokoch môže pýšiť peknou tváričkou a postavou budúcej manekýnky.

Šarmantný fyzický zjav zrejme nebude tým jediným, čo školáčka po slávnejších rodičoch zdedila. Na nákupy si totiž pred časom vyrazila v otrhaných šortkách a voľnom tope – v presne takom ležérnom štýle, aký obľubuje aj samotný Johnny. V prípade, že Lily-Rose po ňom dostala do vienka aspoň polovicu hudobného a hereckého talentu, brány do sféry zábavného priemyslu jej budú otvorené dokorán.

Dospievajúca slečna si v týchto dňoch užíva rodinnú dovolenku so svojím mladším bratom Jackom (9) a obidvomi rodičmi v obľúbenej juhofrancúzskej destinácii. Napriek hlbokej kríze vo vzťahu a avizovanému rozchodu Johnny Depp na svoju partnerku zatiaľ nezabudol. Na dôkaz svojej večnej lásky jej dokonca venoval aj špeciálny darček – zlatý antický prívesok so slovami, že ju bude navždy milovať.  „Sú na rodinnej dovolenke, aby deťom ukázali, že stále tvoria silnú rodinu bez ohľadu na to, či sa tí dvaja rozišli alebo nie,“ cituje hercovho priateľa denník The Sun. Údajne tak vôbec nie je vylúčené, že dvojica opäť rozdúcha vzájomnú vášeň: „Taký dojemný dar pôsobí, akoby chceli niektoré veci vrátiť späť.“ Treba uznať, že romantika na juhu Francúzska je na to skvelým predpokladom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu