Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nevypadnú? Americká hviezda v plavkách vytasila prsia na úteku!

Christina Milian v plavkách poodhalila objemnejšie ženské zbrane. Zobraziť galériu (5)
Christina Milian v plavkách poodhalila objemnejšie ženské zbrane. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Chýbali len milimetre! Christina Milian (30) nepochybne patrí medzi pôvabné speváčky, ktoré ani po pôrode nestrácajú na sexepíle. Tento týždeň však čokoládová kráska na pláži poriadne zariskovala. Pretŕčala sa totiž v odvážnom modeli plaviek, ktorý jej takmer obnažil bujné poprsie.

Má čo ukázať! Odkedy Christina Milian priviedla na svet svoju prvorodenú dcérku Violet, ubehli už viac než dva roky. Za ten čas však brunetka svoje krivky nijako nezanedbávala, práve naopak. Na vychytenej miamskej pláži pred pár dňami hrdo vystavovala svoje krivky na obdiv. Zrejme si je dobre vedomá, že ako tridsiatnička po pôrode sa nemá za čo hanbiť.

O nemalú pozornosť zo strany paparazzov sa Christine postarali monokiny s haďou potlačou. Tie sa jej totiž pri kúpaní posúvali a odhaľovali poriadny kus pokožky aj v oblasti intímnejších partií. K nehode v podobe vykuknutej bradavky však nakoniec nedošlo a hudobná hviezda si svoju cudnosť ustrážila. Zhostila sa tak úlohy zodpovednej mamy, ktorej ratolesť pod slnečníkom strážila opatrovateľka.

Christina momentálne prežíva veľmi spokojné a šťastné obdobie. So svojou malou dcérkou má už teraz veľké plány, o ktoré sa podelila aj so svojimi nasledovníkmi v sieti Twitter. „Nemôžem sa dočkať, až Violet jedného dňa zoberiem na turné so sebou. Je to také skvelé dieťa,“ nadchýnala sa vo svojom komentári. Niet tak najmenších pochýb, že urobí maximum pre to, aby sa jej tento sen splnil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu