Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prominentná dcéra nahodila bikiny: Zo sladkej 16-tky vyrastá sexi cica!

Hailey Baldwin má v 16-ich postavičku ako stvorenú pre modeling.
Hailey Baldwin má v 16-ich postavičku ako stvorenú pre modeling. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Obdivuhodná genetická výbava! Ak slečna v hollywoodskych kruhoch dostane do vienka priezvisko Baldwin, o svoju budúcnosť sa báť rozhodne nemusí. Len 16-ročná Hailey sa ale na otcove renomé nespolieha. Už ako tínedžerka zamestnáva paparazzov – veď v bikinách má postavičku ako lusk.

Klan úspešných sa rozrastá! Len nedávno sme vám priniesli záber 16-ročnej Ireland Baldwin, ktorá v newyorských uliciach ohúrila paparazzov. Dcéra Aleca Baldwina a Kim Basinger však nie je jedinou dospievajúcou kráskou v rodine. S atraktívnym zovňajškom sa môže pochváliť aj jej sesternica Hailey, ktorá si uplynulý víkend odskočila na obľúbenú pláž v Miami. A o nápadníkov núdzu zaručene nemala.

Ploché bruško a výstavné krivky modelky – to všetko sladká blondínka predvádzala v ružových bikinách. Slnečné lúče a morské vlny si však ani tentokrát nevychutnávala sama. Úlohy súkromného ochrankára sa totiž zhostil jej otec Stephen, ktorý si svoju mladšiu ratolesť strážil ako oko v hlave.

Hailey Baldwin v bikinách
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Napriek tomu, že Hailey má na vážne ľúbostné romance ešte čas, už teraz sa okolo nej točí kvantum obdivovateľov. Jedným z nich je vychádzajúca hviezdička Austin Mahone (16), ktorého v brandži označujú za nasledovníka Justina Biebera. Tínedžeri pred pár dňami strávili spoločné rande pri mori. „Mal som skvelý deň na pláži. Hailey, bolo zábavné si s tebou vyraziť,“ vyznal sa spevák zo svojich pocitov na sociálnej sieti Twitter. Zdá sa teda, že mladá kráska dlho single nezostane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu