Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jennifer Lopez opúšťa American Idol: Bola to skvelá jazda

Steven Tyler, Jennifer Lopez a Randy Jackson ako porotcovia Zobraziť galériu (7)
Steven Tyler, Jennifer Lopez a Randy Jackson ako porotcovia (Zdroj: SITA)

USA - Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez dnes oznámila, že sa vzdáva porotcovského kresla v súťaži American Idol. "Skutočne mám pocit, že už prišiel čas, keď sa musím vrátiť k ostatným veciam, ktoré robím. Bola to skvelá jazda," povedala s plačom v rozhlasovej šou Ryana Seacresta, ktorý moderuje i spomínanú súťaž.

Toto oznámenie prišlo len deň po tom, ako sa s úlohou porotcu oficiálne rozlúčil i líder kapely Aerosmith Steven Tyler, ktorý v American Idol rovnako ako Lopez pôsobil dve sezóny. Ten uviedol, že "sa rozhodol opustiť svoju milenku American Idol a vrátiť sa k svojej prvej láske Aerosmith". V šou zatiaľ ostáva posledný z troch porotcov Randy Jackson.

Štyridsaťdvaročná Lopez svoj prvý album On the 6 vydala v roku 1999. Nasledujúca štúdiovka J.Lo (2001) obsadila prvú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200 a nahrávky This Is Me... Then (2002) a Rebirth (2005) sa dostali na druhé miesto. Odvtedy nahrala ešte tri štúdiové albumy, pričom ten zatiaľ posledný s názvom Love? uviedla na trh vlani a predstavila trojicu singlov - On the Floor, I'm Into You a Papi. Na konte má desiatky ďalších hitov ako If You Had My Love, Waiting for Tonight, Love Don't Cost a Thing, Ain't It Funny, I'm Real, Jenny from the Block či All I Have.

Lopez si zahrala napríklad v snímkach Jack (1996), Selena (1997), Anakonda (1997), Cela (2000), Svadby podľa Mary (2001), Kráska z Manhattanu (2002), Dosť! (2002), Žiť po svojom (2005), Diabolská svokra (2005) alebo Záložný plán (2010). V slovenských kinách momentálne premietajú snímku Ako porodiť a nezblázniť sa. Hviezda bola v minulosti vydatá za čašníka Ojaniho Noa (1997-1998) a tanečníka Crisa Judda (2001-2002). V júli 2011 ohlásila koniec sedemročného manželstva s Marcom Anthonym, ktorému v roku 2008 porodila dvojčatá Emme a Maxa. Má za sebou i vzťahy s rapperom Puffom Daddym či hercom Benom Affleckom, s ktorým bola aj zasnúbená, a momentálne chodí s tanečníkom Casperom Smartom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu