Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sladká 16-tka krásou ohúrila paparazzov: Uhádnete, koho je to dcéra?

Len 16-ročná dcéra slávnych rodičov očarila fotografov v newyorských uliciach. Zobraziť galériu (12)
Len 16-ročná dcéra slávnych rodičov očarila fotografov v newyorských uliciach. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Ak má niektorá mladá dáma za rodičov dvojicu ostrieľaných hollywoodskych hviezd, o nedostatok talentu vo vienku sa báť rozhodne nemusí. To je aj prípad sladkej Ireland Baldwin. Už vo veku 16 rokov strhla po boku otca všetku pozornosť na seba.

Krásou vyráža dych! Hoci má Ireland Baldwin od prekročenia prahu dospelosti ešte ďaleko, už teraz jej tvár a krivky vyzerajú ako stvorené pre šoubiznis. Čudovať sa tomu však nemožno – tínedžerka svoj jedinečný pôvab jednoznačne mala po kom zdediť. Stačí sa zahľadieť pozornejšie a fanúšikovia v nej razom spoznávajú niekdajší sexepíl matky Kim Basinger.

O poriadny rozruch sa kráska so zvláštnym menom postarala tento týždeň v newyorských uliciach. Na raňajky si síce vyšla so svojím slávnejším otcom Alecom Baldwinom, toho si však fotografi tentoraz príliš nevšímali. Ireland totiž vystavovala na obdiv svoje štíhle nohy v ultrakrátkej sukni ledva pod zadok. S jemným líčením a vlasmi vyčesanými do drdola až na temene hlavy navyše nechala vyniknúť aj svojim kontúram tváre. Tie vo väčšine pripomínali dnes už takmer 60-ročnú oscarovú herečku.

Či sa blondínka bude uberať cestou svojich rodičov, je zatiaľ otázne. Okolie však v nej už teraz vidí úspešnú manekýnku, akou pred desiatkami rokov bola aj jej matka. Z otcovej strany mohla zdediť ďalšiu poriadnu dávku hereckého talentu, a tak nie je vylúčené, že nakoniec skončí pred kamerami. V každom prípade, o svoju budúcnosť sa obávať zaručene nemusí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu